NEZABORAVNA BRUCOŠIJADA

U REVELINU Maja Šuput pjeva za dubrovačke brucoše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dobrodošlicu u studentski život u Revelinu, u subotu, 15. ovog mjeseca, brucošima će poželjeti Maja Šuput.

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Culture clubom Revelin i ove godine priprema nezaboravnu brucošijadu, ujedno i veliki Svarog party. Brucoši su poželjeli da im dobrodošlicu u studentski život u Revelinu, u subotu, 15. ovog mjeseca, poželi jedna od najpoznatijih pjevačica i zabavljačica na ovim prostorima, Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Svi koji su se zabavljali na prošlogodišnjoj brucošijadi znaju kakva ih noć očekuje, a sve ostale Studentski zbor poziva da im se pridruže u zabavi do ranog jutra i upravo na ovaj način započnu svoju akademsku godinu. Treba dodati da je ovo samo prvi koncert u nizu sličnih evenata koje dubrovački studenti pripremaju.

Naravno, kao i na ranijim sličnim eventima i na ovima su cijene ulaznica i pića, uz predočenje tzv. iksice, posebno prilagođene studentskom džepu. Sama objava izazvala je velik interes, pa studenti pozivaju da svi koji žele biti na koncertu, ulaznice nabave što prije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene