Dobrodošlicu u studentski život u Revelinu, u subotu, 15. ovog mjeseca, brucošima će poželjeti Maja Šuput.


Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Culture clubom Revelin i ove godine priprema nezaboravnu brucošijadu, ujedno i veliki Svarog party. Brucoši su poželjeli da im dobrodošlicu u studentski život u Revelinu, u subotu, 15. ovog mjeseca, poželi jedna od najpoznatijih pjevačica i zabavljačica na ovim prostorima, Maja Šuput.

Vezani članci Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda? Maja Šuput Maja Šuput prvi put o želji za još jednom bebom: "Nikada do sada nisam mogla zamisliti da nekoga možeš tako voljeti!''

Svi koji su se zabavljali na prošlogodišnjoj brucošijadi znaju kakva ih noć očekuje, a sve ostale Studentski zbor poziva da im se pridruže u zabavi do ranog jutra i upravo na ovaj način započnu svoju akademsku godinu. Treba dodati da je ovo samo prvi koncert u nizu sličnih evenata koje dubrovački studenti pripremaju.

Naravno, kao i na ranijim sličnim eventima i na ovima su cijene ulaznica i pića, uz predočenje tzv. iksice, posebno prilagođene studentskom džepu. Sama objava izazvala je velik interes, pa studenti pozivaju da svi koji žele biti na koncertu, ulaznice nabave što prije.