Zavela ga

Pokazao se kao prava prilika: Otišli kući napraviti 'nepriliku'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput priznala je kako joj je ovo bilo najzabavnije snimanje spota dosad.

'Snimanje spota za pjesmu 'Neprilika' bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri', kaže pjevačica Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja: 'Skoro sam digla pumpu u zrak'

Glazbu za novi Majin hit 'Neprilika' napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien.

Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju, predloživši da djevojke koje će biti u spotu, budu zaista Majine prijateljice, kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu. Tako su uz Maju u spotu Lana Gadža Čermak, s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona, Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju s kojom je Maja kliknula na prvu od kada dijele pozornicu na mjuziklu Footloose te Anamaria Raić koju kamera obožava.

Spot se snimao u jednoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, a na pumpi su Maja i djevojke  napravile najveći tulum, koji su slučajni prolaznici pratili s oduševljenjem.

U clubu The Best pojavljuje se zgodan maneken Tonči Tomić koji glumi fatalnog zavodnika, sa kojim se Maja, za potrebe snimanja, upustila u strastvenu avanturu u mračnim hodnicima Besta.

Spot je završen slijedom kako i pjesma kaže, Maja kao 'lopov', a maneken Tonči kao 'prilika' te odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti, dogoditi 'neprilika'.

Premijera spota očekuje se za desetak dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene