Smeđokosa Maja ušla je u Zlatne dvore i snimila Premiju!


''Kada me ovo ljeto Tomo In der Mühlen kontaktirao bih li snimila pjesmu koja će se izvoditi u seriji Zlatni dvori, mislila sam da će biti samo za potrebe serije. Nedugo zatim pjesmu sam premijerno otpjevala uživo u IN Magazinu NOVE TV, i od tada su počeli pristizati mailovi i poruke, interes za pjesmu dolazio je sa svih strana.

Ljudi su me po cesti zaustavljali i pitali gdje je mogu pronaći i poslušati. Po broju upita shvatila sam da se svima pjesma svidjela i da moram snimiti video''.

Snimanje videa odvijalo se na pravom setu Zlatnih dvora, s glumačkom ekipom iz serije, koji su ovoga puta glumili pod redateljskom palicom Darka Drinovca, te su posebnom pričom prolazili kroz setove, i otkrivali svoje igre unutar serije, dok se Maja prolazeći ispreplitala kroz njihove međusobne igre i odnose.„Meni je ovo bilo najjednostavnije snimanje ikada, a zbog glumaca Matka Knešaureka, Katarine Baban, Petre Kraljev i Luje Kunčevića osjećala sam se i ja kao glumica. Sada se konačno mogu pohvaliti da sam imala pravi glumački odred na snimanju i da će moj video zbog svega navedenog biti prava premija„ poručuje Maja.

Premiju potpisuju Boris Đurđević kao autor glazbe i aranžmana, te Valerija Đurđević, kao autorica teksta.
U seriji pjesmu Premija izvodi Nera, koja je već osvojila srca gledatelja. Majina live izvedba izazvala je veliku pažnju i gledanost, te okupirala društvene mreže, pa vjerujemo da će i zajednički angažman na ovom videu biti pun pogodak za gledatelje koji ga očekuju s nestrpljenjem.