"Šarene laži"

Maja Šuput i Mia Mikulec snimile zajedničku pjesmu koja osvaja srca mališana

Maja Šuput Maja Šuput 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i Mia Mikulec otpjevale su duet "Šarene laži" koji se nalazi na Majinu dječjem albumu.

Nakon prvog singla "Što je to ljubav" s istoimenog dječjeg albuma Maje Šuput koji je u rekordnom roku ušao u srca i domove naših najmlađih došao je na red i drugi dječji hit "Šarene laži" kojeg Maja pjeva u duetu sa prekrasnom devetogodišnjom Mijom Mikulec.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Pjesma govori o svim mogućim lažima s kojima su se djeca nekada plašila, a koja zapravo u kasnijem odrastanju stvaraju dugoročnije probleme. Pjesma između ostalog kaže: "Ne bojte se djeco pauka i buba, šišmiša i vrana, guštera i žaba, ne bojte se djeco liječnika, zubara, ne bojte se nikad mraka iz ormara..."

U pjesmi se uz najzarazniji plesni ritam spominje niz nepotrebnih dječjih fobija sa ciljem da se naši klinci prestanu bojati gluposti i živjeti u strahu.

"Žao mi je što ovakvih pjesama nije bilo kad sam ja bila mala jer eto ostalo mi je da se cijeli život bojim i munja i zlih vila, zmajeva i vrana ili pak groma i oluje kad nestane struje. Zahvaljujem se prekrasnoj Miji te mami Mirjani Mikulec koja nam je dovela svoju kćer u studio te smo zajedno ispisale jednu novu dječju povijest rekla nam je Maja.

Najzabavniji animirani video koji ćete puštati svojoj djeci non stop je vani pa uživajte u novoj glazbenoj poslastici sa albuma "Što je to ljubav".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene