dobro se zabavljaju

Objavljen video! Maja "pala" na seksi Slovenca: "On je neotkriveni dragulj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon seksi Brazilca na red je stigao i kršni Slovenac Challe Salle. Koji Maji bolje stoji?

"Kamikaza je pjesma za koju sam na prve taktove znala da ju želim više od ičega", kaže Maja i predstavlja nam premijerno novi single i video za pjesmu Kamikaza koju je snimila u duetu sa slovenskim reperom Challeom Salleom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

"Challe Salle je bio najbolji izbor jer je prije svega izvrstan reper, a s druge strane neotkriven dragulj koji pliva slovenskim teritorijem", dodaje Maja.

Glazbu za Kamikazu potpisuje poznati slovenski skladatelj i producent Raay, autor teksta jedan je od najznačajnijih domaćih tekstopisaca Fayo, a aranžman je napravila ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec). Video potpisuje provjerena ekipa IDJVideos, dok su kadrovi spota snimljeni na prekrasnim lokacijama u Opatiji.

Sudeći po glavnoj nagradi publike za Internet hit godine koju je Maja osvojila za pjesmu Ne lomi mi srce na nedavno održanoj Cesarici, vjerujemo da će i Kamikaza oduševiti Majine fanove i postati još jedan hit u Majinoj kolekciji hitova.

Na radost brojnih obožavatelja Maja nastavlja sa svojom ljetnom turnejom duž Jadranske obale, a na brojnim rasprodanim koncertima Kamikaza će svakako naći svoje mjesto te ju već ovaj tjedan možete poslušati u sljedećim gradovima; u četvrtak u Crikvenici u klubu Pulse, u petak u klubu Aqua u Biogradu, u subotu na Baljanskoj noći u Balama te u nedjelju u Betini na otoku Murteru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene