Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neno Belan već je dobro znan gost Šibenika i dalmatinske šansone, a ove godine predstavlja se u jednom neobičnom, no opet vrlo očekivanom duetu!


Glazbenik Neno Belan s Majom Posavec iz sjajnog zagrebačkog benda Detour nastupio je na svojim rasprodanim koncertima povodom Valentinova u zagrebačkoj Tvornici, a suradnju nastavljaju na 18. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku gdje će zajednički otpjevati pjesmu 'Tvoj glas'.

INTERVJU s Majom Posavec: Glumica ili pjevačica? 'Radije bih bila recepcionerka!'

Vezani članci Saša Lozar Iznenađenje koje je Saša Lozar priredio svojoj majci teško će se zaboraviti, ovaj video jednostavno morate pogledati! Matija Cvek - 1 Vodimo vas iza kulisa 68. izdanja Zagrebačkog festivala: U backstageu sve vrvi od zanimljivih priča naših zvijezda!

I dok je s Belanom pripremila novi duet, Maja se priprema i za nastupe u popualrnom showu Tvoje lice zvuči poznato u čijoj se ekipi našle druge sezone čije emitiranje počinje u rujnu ove godine.

'Čim sam čula prve taktove sam znala da ju želim pjevati. Izmamila mi je osmijeh na lice', rekla nam je nedavno Maja u intervjuu.

Autorski pjesmu 'Tvoj glas' potpisuje Neno Belan, dok se kao koautor glazbe pojavljuje Zvonimir Zrilić. Inače, Dalmatinska šansona šibenski je festival prepoznatljiv po mnogo čemu, a ponajprije po samoj kvaliteti kako u organizacijskom tako i u samom umjetničkom pogledu. Predanim i ozbljnim radom, birajući najbolje hrvatske izvođače i autore stihova i glazbe, zauzeo je mjesto među vodećim hrvatskim glazbenim festivalima.

Poslušajte i novu pjemsu Tvoj glas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook