'Više od najviše'

'Ta pjesma točno pogađa ono što ja danas želim podijeliti sa svojom publikom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nastavljamo s mini intervjuima ususret Zagrebačkom festivalu, a sljedeća na redu je poznata domaća pjevačica Maja Blagdan.

1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Pogledaj i ovo Mia Dimšić - 1 Prekrasna! Mia Dimšić očarala pojavom u lepršavoj prozirnoj haljini, a zanimljivo je i sakrila dekolte

"Više od najviše" je pjesma koju ću predstaviti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Ines Prajo i Arijana Kunstek su autorice pjesme, Ivan Popeskić je napravio sjajan aranžman, tako da ovom prilikom predstavljam i svoju novu sjajnu ekipu kojom sam se okružila i koja na moje zadovoljstvo svojim talentima točno pogađa ono što ja danas želim podijeliti sa svojom publikom. Za prelijepu atmosferu u pjesmi jako je zaslužan i Elvis Stanić na gitari.

Nikolina Tomljanović na Zagrebačkom festivalu - Predstavit će se s country pjesmom

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Za Zagrebački festival me vežu lijepe uspomene,1992. tu započinje moja solo karijera. Pjesmom "Santa Maria" osvojila sam tada 1. nagradu stručnog žirija. Ostala sam vjerna tom festivalu ,tako da će ove godine to biti moje peto pojavljivanje na njemu.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Veselim se da festival opstaje, da ide u korak s vremenom, nadam se da ću, sa svojim kolegama, uspjeti nešto novo, zanimljivo i kvalitetno podijeliti sa našom publikom.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

U 2015. godini nadam se da će moja nova pjesma naći put do usiju i srdaca ljudi, uskoro će i premijera spota kojeg je režirao Gonzo. Već je snimljen i drugi singl, pa ce i on ubrzo vani. Uskoro kreću i nove izvedbe mjuzikla Uskrsli" u kazalištu Komedija. U mjuziklu igram ulogu Marije Magdalene, iza nas je vec 9.izvedbi. Veselim se susretima sa svojom publikom na "terenu", a u suradnji sa svojom novom diskografskom kućom Aquarius record do kraja godine planiram rad na novim pjesmama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene