Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica povratnica otkrila je što misli o svojim kolegicama koje vole prakticirati skidanje na sceni...


'Tri stvari koje me najviše opuštaju su: šetnja, glazba i molitva', rekla je Maja Blagdan na Narodnom radiju, na kojem je promovirala svoju novu pjesmu 'Više od najviše'. Izvest će ju na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, na kojem je i počela samostalnu karijeru 1992. godine pjevajući svoj veliki hit 'Santa Maria'.

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus javno se obrecnula na bliskog prijatelja: ''Sad mi je jasno zašto mi ne uzvraćaš pozive!'' Slika nije dostupna Otkrio neke detalje o najvećim zvijezdama hrvatske estrade!

'Savjet koji bih sebi dala da danas imam dvadeset godina, bio bi: samo hrabro', rekla je Blagdan koja je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Maja Blagdan najavila povratak zabavnoj glazbi

Osvrnula se i na sve veću golotinju svojih kolegica u video spotovima. 'Toga je uvijek bilo. Merlinka i druge glumice bile su u trikoima i donjim gaćama. No mislim da danas cure izgledaju vulgarnije, jer uz to provociraju i svojim ponašanjem. Prije je to bilo u fino, kao ne bih ja. Danas je to spoj neke agresije i zato nam sve izgleda tako strašno', kaže Maja koja si je u 2015. godini poželjela zdravlja, što više susreta s publikom i da se ljudima svide nove pjesme, koje joj pišu Ines Prajo i Arijana Kunštek.

'Dugo smo prijateljice i došle smo do zaključka da smo jako bliske u razmišljanju o glazbi i o životu. Zato radimo neopterećeno', kazala je Ines, koja se javila u eter Narodnog. Maja je otkrila i da joj je prepoznatljiva crvena, zapravo i prirodna boja kose, da trenutno ne nastupa na seminarima velečasnog Sudca te da joj je žao što izostajemo s Eurosonga.

'Lijepo bi bilo da smo si ostavili mogućnost izlaska iz ovih naših okvira', izjavila je pjevačica, koja potkraj godine priprema veliki solistički koncert u dvorani Lisinski. 'Nagovaraju me, opirem se tome junački, ali mislim da ću pasti', poručila je Maja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook