Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cjelokupan line-up po danima i pozornicama, kao i zadnja potvrđena izvođačka imena za ovu godinu, bit će objavljeni idući tjedan.


Donosimo niz upravo potvrđenih izvođača, među kojima su i dub/hip-hop duet RAT iz Poljske, slovački Dub Settlers te zagrebački One Dread, koji će svojim presjekom obrada reggae-roots-dancehall hitova otvoriti program na glavnoj pozornici u četvrtak 20. srpnja na Seasplash Festivalu u Puli.

Otkriven program MainSplash pozornice po danima

Vezani članci PR Adrian Sherwood pridružuje se velikim dub i reggae imenima koja stižu na 17. Seasplash festival PR Mjesec dana do početka 17. Seasplash festivala

Četvrtak, 20.7.
Citizen Fish (UK)
Fakofbolan (HR)
Autonomads (UK)
One Dread (HR)

Petak, 21.7.
Vibronics meets Conscious Sounds (UK)
Paprika Korps (PL)
Bamwise (HR)
Black Star Dub Collective (UK)

Subota, 22.7.
Vin Gordon & The Real Rock Band (JAM/UK)
Culture Shock (UK)
Brain Holidays (HR)
Killo Killo Banda (SRB)

Nedjelja, 23.7.
Mad Professor (UK)
Pitch Black (NZ)
Illbilly Hitec (GER)
Waitapu (HR)

Promjena cijena festivalskih ulaznica

Pažnja! Postojeće cijene festivalskih ulaznica od 320 kn vrijede do (uključujući i) 14. lipnja. Od 15. lipnja cijena iznosi 350 kn. Istoga dana u prodaju kreću i Jednodnevne te vikend ulaznice po cijeni od 120, odnosno 220 kn. Podsjećamo da su dostupne i povoljnije, grupne ulaznice po sistemu "platiš četiri, dobiješ pet"!

 

Seasplash Festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske.

Festival se odvija na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule i nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još puno, puno toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na Pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash Festival danas se smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta grada Pule. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju!