Jedva čekamo

Glazbena čarolija: Predivna scenografija, kostimi i priča, očarat će cijelu obitelj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Podsjetimo, Magic Musical je nastao u produkciji Studija Maraton koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla "Sušak, Sušak" i škole stranih jezika Linguae.

Magic Musical dvojezični je mjuzikl za cijelu obitelj koji predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi.

Jezične teme obrađene su kroz toplu priču i glazbenu čaroliju. Pjevajući pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, klinci će, u režiji Davida Petrovića naučiti mnoge riječi, fraze i situacije, a predivna scenografija i kostimi Nise Hrvatin Petrović potpuno će vas uvući u čaroliju.

Glazbu će u živo izvoditi Orkestar mladih glazbenika (OMG) iz Zagreba kojim će ravnati autor glazbe Olja Dešić, a kojem će pomoći i mladi dirigent Maro Rica.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP "Majke mi, Škoro!" Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''



Kroz ovaj zabavni show u kojem se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom, traže se skriveni objekti i razni tragovi kako bi se pronašao čarobni štapić kojeg je Čarobnjak (David Petrović) negdje izgubio. Izgubivši štapić, čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu kroz ovu avanturu. Čarobnjak je na Sestricu (Anamaria Brižan) jednom prilikom, sasvim slučajno, bacio magiju i smanjio je do veličine mrava. U tom umanjeno-uvećanom svijetu, ona ima svoje misli, probleme i pjesme. Prijatelji su joj mravi Travko (Nataša Tepša) i Mravko (najmlađa glumica, osmogodišnja Lorena Vulić). Čarobnjak i Mali Div ne vide mrave i Sestricu, pa to uzrokuje razne komične situacije.

Ansambl u dvorani hotela Neboder u Rijeci vrijedno priprema ovu predstavu, vježbaju se plesne koreografije Martine Hrlić Rogić koju, uz glumce i pjevače, izvode djeca članovi plesne grupe Flame uz asistenciju pomoćne animatorice Nine Perić Dešić.


Snimaju se glazbeni aranžmani te kadrovi za video projekcije! Izrađuje se scenografija i rekviziti, gradi se pozornica, priprema se orkestar!

Podsjetimo, Magic Musical je nastao u produkciji Studija Maraton koji je upravo dovršio dvije uspješne i rasprodane sezone mjuzikla "Sušak, Sušak" i škole stranih jezika Linguae.

Premijera će se održati 18. studenog 2017. u 19:30
u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene