pogledajte

Maestralni koncert Zdravka Čolića u Areni Zagreb

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prepuna Arena Zagreb, dvadeset tisuća posjetitelja i jedinstveni Zdravko Čolić! Rezultat je spektakularni, gotovo četverosatni zagrebački koncert koji će se godinama prepričavati.

Već s prvom pjesmom 'Gori vatra' najveći regionalni glazbeni idol, prepunu dvoranu digao je na noge! Ispunjena do posljednjeg mjesta, Arena je disala, pjevala i plesala kao jedno s Čolom, a svakom novom pjesmom atmosfera je rasla do usijanja!

Pogledaj i ovo Una Čolić - 1 "ne mogu joj zabraniti" Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

Zdravko Čolić uoči koncerta u zagrebačkoj Areni: 'Sad sam si najviše seksi'

Bezvremenskim klasicima poput 'Ti si mi u krvi' ili 'Glavo luda', ali i novim hitovima kao 'Što ti dadoh', 'Zar se nismo shvatili' i 'Vatra i barut' sa istoimenog albuma u izdanju Hit Recordsa, Čola je na najljepši način zagrebačku publiku uveo u Dan žena. Svoga su idola, posjetiljice koji su činile većinu u Areni, darivale cvijećem, a maestralni im je Čola uzvraćao poljupcima.

I ovim koncertom Zdravko Čolić je još jednom dokazao zašto je najtraženija regionalna zvijezda. Uostalom, kakva je atmosfera vladala u zagrebačkoj Areni najbolje da se uvjerite sami u priloženoj fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene