Studentica Ana Klaudija Štilinović podrijetlom je iz Surinama.


Možemo slobodno reći kako je Luka Nižetić ubacio u petu brzinu. Ovih dana predstavio je svoj novi singl pod nazivom "Ne ne ne Da da da", a do ljeta njegovi fanovi mogu očekivati još jedan. Pjesmu hitmejkerskog dvojca Branimira Mihaljevića, koji potpisuje glazbu i aranžman i Nene Ninčevića autora teksta, Luka opisuje kao pravu ljubavnu zezalicu nošenu poletnim, zaraznim ritmom što je zapravo i njegov glazbeni tradmark.

Vezani članci Luka Nižetić (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Luka Nižetić objasnio značenje svoje pjesme "Brutalero" koja je neke zbunila: ''Puno se ovih dana o njoj priča'' Luka Nižetić (Foto: Instagram) Prepoznajete li na fotografiji iz 1995. godine popularnog pjevača kojeg žene danas obožavaju?

Inače ovaj singl otvara novo poglavlje u Lukinom radu gdje po prvi put surađuje s Branimirom Mihaljevićem čiji se do danas autorski rad u domeni zabavne glazbe veže uz imena poput Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Crvene jabuke, Nine Badrić, Miše Kovača, Severine, Tedija Spalata, a o samoj suradnji Luka je izjavio: "S Nenom sam radio na početku svoje karijere, dok mi je s Branimirom ovo prvi put. Radi se o vrlo produktivnom, talentiranom autoru, puni smo ideja i dajem mu potpunu slobodu i povjerenje u kreiranju mojeg daljnjeg glazbenog izričaja. Ono što već imamo u demo snimkama su 'prave bombe' i do kraja godine sigurno ću plasirati još dvije pjesme."

Na lokacijama Brezovice snimljen je i prateći videobroj pod palicom redateljske ekipe Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Uz ludu vožnju u Ford Mustang Cabriu cijela priča spota vrti se oko mlade buntovne djevojke koja nenadano upada u Lukin život na jedan dan. U ulozi djevojke koja se vodi filozofijom 'živi za trenutak' super se snašla mlada, atraktivna 22-godišnja studentica agrobiznisa i ruralnog razvitka Ana Klaudija Štilinović, podrijetlom iz Južnoameričke države Surinam.

Pjesma je vizualizirana različitim, kolažnim međusobnim interakcijama Ane i Luke koji su kliknuli već pri prvom susretu. U konačnici Luka prihvaća Aninu igru, oslobađajući se svih kočnica, istovremeno se prepuštajući njenoj 'ludosti'. Kako i sam Luka navodi: "Bilo je tu svega, od lude vožnje u suprotnom smjeru, do smrzavanja, te na kraju i mijenjanja mog 'osobnog opisa' gdje se Ana prihvatila šišača za kosu i doslovno me izbrijala na nulericu."