Na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trogira splitski glazbenik Luka Nižetić snimio je video broj za svoj ljetni singl "Lagano".


U neposrednoj blizini Trogira splitski glazbenik snimio je video broj za svoj ljetni singl "Lagano". Restaurirana stara tvornica duhana iz 20. stoljeća poslužila je kao savršeno mjesto za priču mladog para koji ne može odoljeti jedan drugome, potpavši pod utjecaj vlastitih osjećaja i strasti.

Vezani članci In Magazin: Obnaženi Hrvati i umjetnost akta Tko su poznati Hrvati koji su spremni skinuti sve sa sebe pred objektivom te kako se nose s lavinom komentara? Traži se vlasnik pisma iz 1960. godine Traži se vlasnik pisma starog 61 godinu: Upućeno Splićanki, a stiglo je iz Cipra

Uz mediteranski ugođaj video broj pršti od zavodljive interakcije, vrućih igrica snimljenih u otmjenom interijeru, na vanjskom vizualno efektnom bazenu, te na terasi omamljivog i zavodljivog bara. Spot je priča o ljetnoj avanturi, kada nije važno što je bilo jučer i što donosi sutra, nego jedino sadašnji trenutak.

"Nikad nisam snimao spot na tako originalnom mjestu, a sve se dogodilo slučajno. Imali smo već dogovoreni scenarij za spot koji se trebao snimati na obroncima Samoborskog gorja. No, putem Instagrama naletio sam na ovu lokaciju koja svoju atraktivnost zaslužuje dizajnerskom rješenju crno - bijelih kvadrata. Uslijedio je telefonski poziv i nakon tri dana već smo se našli na samoj lokaciji. U ulozi zamamljive djevojke, za kojom gubim pamet našla se Martina Ivanković, moja draga prijateljica i kolegica s kojom surađujem u mjuziklu "Mamma mia". Njezina senzualnost i ljepota samo su me opustila i dva dana udarničkog snimanja učinila laganijim i nezaboravnim", izjavio je Luka.

S pjesmom "Lagano", gdje glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Fayo Luka će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se održait 10.06. u Vodicama, ujedno nas uvodeći u njegov četvrti studijski album čiji je izlazak planiran tijekom 2018. godine.

Malu kreatvinu ekipu, uz make up artisticu Marijanu Radovniković, te modni dvojac Elfs zadužen za styling aktera, čvrstom rukom vodio je redateljski tandem Igor Ivanović i Sandra Mihaljević koji s Lukom, nakon spota "Ne ne ne Da da da" nastavljaju uspješnu suradnju.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju