Luka se i ovog puta doslovno prepustio u ruke Martini Ivanković s kojom ga veže 'avantura' i u spotu za njegov posljednji singl 'Lagano'.


Popratni videobroj za novu pjesmu Luke Nižetića "Voli me kao kiša" može se opisati jednom riječju – strast. Priča je to o odnosu dvoje ljudi uhvaćenih u svoj ljepoti ljubavi ispričanoj posebno uvježbanom koreografijom. Kadrovi plesa i pokreta estetiziraju žudnju, razigranost, senzualnost, intimnost i romantičnost, komunikaciju dvaju tijela bez riječi s puno seksualnog naboja.

Vezani članci Luka Nižetić Luka Nižetić skinuo gotovo sve sa sebe pa neočekivanim potezom privukao poglede na rivi, mišići su ovaj put pali u drugi plan Severina i Petar Grašo izveli Virujen u te	 - 3 Glazbenici i publika ponovno zajedno: Sve više pjevača s uzbuđenjem najavljuje koncerte!

Luka se i ovog puta doslovno prepustio u ruke Martini Ivanković s kojom ga veže 'avantura' i u spotu za njegov posljednji singl 'Lagano'. "Nije bilo teško doći do plesne ideje budući je Martina ipak profesionalna plesačica pa sam cijelu ideju plesne interakcije prepustio njoj. Dobili smo video pun impulzivnih reakcija gdje smo, nadam se, uspješno približili povezanost dviju duša koja premošćuje glazbu i ples. Strast je to koja nadrasta sve zakone logike i energija koja upravlja svim ljubavnicima", izjavio je Luka.

Redateljski tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović svojim inervencijama dodatno je naglasio nadrealnost spota, čime je i odabir lokacije, tzv. 'Lovačka soba' u Petrekovićevu Katranu, pridonio cjelokupnom dojmu.
'Voli me kao kiša' autorska je pjesma Branimira Mihaljevića gdje mu je u tekstualnom dijelu priskočila renomirana majstorica riječi Ines Prajo, dok mu se kod aranžmana i produkcije pridružio mladi glazbenik Denz.

"Ovo je već treća pjesma koju sam u posljednjih godinu dana realizirao s Branimirom Mihaljevićem. Ovog puta radi se o prekrasnoj baladi upakiranoj u vrlo modernu, ogoljenu produkciju. U svom dosadašnjem opusu nisam imao do sada ništa slično i to me još više oduševilo jer ne volim biti tip glazbenika kojeg se stavlja u ladice i ograničava stilskim izričajem. Na kraju krajeva, sve je stvar emocije", zaključuje Luka.