uskoro i album

Luka Nižetić novi singl "Ka more je život" najavljuje kao pjesmu karijere: "Na ovo sam čekao punih 15 godina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić objavio je novi singl te je najavio peti studijski album.

Splitski glazbenik Luka Nižetić izbacio je novu pjesmu 'Ka more je život', ujedno i četvrti singl s nadolazećeg petog studijskog albuma.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

'Dugo sam čekao na ovu pjesmu, punih 15 godina. Radi se o pjesmi koja je nešto drugačija od mojih dosadašnjih prepoznatljivih veselih i ritmičnih uradaka. Vrlo sam ju doživio emotivno i blisko mom tretnutnom životnom iskustvu. Našao sam se u tekstu koji odmah na prvu okupira pažnju i vjerujem kako će se i ostali poistovjetiti s njom. Uz ništa slabiju melodiju uvjeren sam kako će među slušateljima pobudit razne osjećaje, kako sreće, sjete, prolaznosti, tako i uvijek potrebnog optimizma. Zahvalan sam Mariju Mihaljeviću što mi je ukazao povjerenje i napisao mi možda i pjesmu karijere. Vrlo sam ju osobno doživio i potrudio se u nju utkati zadnji atom svojih emocija. Ova pjesma jednostavno u malo riječi opisuje naše živote', izjavio je Luka.

Za potrebe snimanja video broja redateljica Sandra Mihaljević iskoristila je predivan krajolik kršne Like, nadrealne lokacije otoka Paga, te pitomi krajolik okolice Zaprešića. Sandra, koja stoji iza nekoliko Lukinih spotova, ovog puta je zamislila Luku i njegovu osobnu ekspresiju snimiti u različitim atmosferskim pozadinama kako bi što više približila emociju pjesme gledatelju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene