Predstavlja novu pjesmu

Luki Basiju druga godina na estradi donijela 30 milijuna Youtube pregleda i brojne glazbene suradnje

Luka Basi (Foto: PR) Luka Basi (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Basi (Foto: PR) Luka Basi (Foto: PR) +0 Luka Basi (Foto: PR) Galerija

Svaki novi singl ovog neodoljivog pjevača anđeoskog glasa i zavodljivog stasa ne prolazi nezapaženo pa nema sumnje da će se i oko nove pjesme Luke Basija „Sedam noći“ dignuti puno prašine.

Nezaustavljivi Luka obilježava dvije godine otkako se prvi put pojavio na sceni ubojitim duetom s popularnim Joletom "Nisam ja od jučer“ koji ga je lansirao u najtraženije izvođače čiji koncerti garantiraju odličan provod.

Pogledaj i ovo showbuzz prokletstvo YouTubea Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci

"Sedam noći“ Lukin je poklon i zahvala vjernoj publici koja mu od samih početaka daje bezrezervnu podršku.

"Presretan sam zbog svega lijepog što mi se dogodilo u ove dvije godine koje su proletjele u trenu. Na početku svog glazbenog puta imao sam samo snove, a sada se oni ostvaruju zahvaljujući mojoj publici koja je zavoljela moju glazbu. Neopisiv je to osjećaj, hvala vam na svemu“, kaže simpatični Luka o strelovitom uspjehu koji ga nije promijenio.

Još uvijek je dečko iz susjedstva kojeg najviše veseli vrijeme provedeno sa starim prijateljima iz djetinjstva i obitelji uz gitaru i pjesmu.

Nakon dueta s Joletom, ponude glazbenih suradnji stizale su sa svih strana pa je vrijedni Luka snimio pjesmu "Upalimo ljubav“ s Lanom Jurčević, "Solo“ s Lidijom Bačić, "Moja“ s Ljubavnicima, a najveći uspjeh donijela mu je pjesma "Istrijanko ružo moja“ u kojoj je pokazao svu svoju interpretativnu snagu.

Osim za koncerte, snimanja i gostovanja, Luka puno vremena odvaja i za komunikaciju s fanovima putem društvenih mreža na kojima veliki interes, osim njegovih autorskih pjesama, izazivaju i njegovi coveri poznatih pjesama pa tako u dvije godine Lukina glazba na You tube-u broji više od 30 milijuna pregleda.

Za glazbu i produkciju pjesme „Sedam noći“ zaslužan je Lukin stalni tim Raay Musica, a tekst je napisao eminentni autor Nenad Ninčević. Videospot u kojem se isprepleće prošlost, sadašnjost i budućnost jednog ljubavnog odnosa snimila je videoprodukcija Neo Visuals.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene