Uskoro spot!

Ludin snimio singl s Nedom Parmać: 'Fora s mora' je novi ljetni hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neda Parmać, bivša članica grupe Feminnem, i reper Ludin, snimili su zajedničku ljetnu pjesmu sa šarmantnom 9-godišnjakinjom.

'Fora s mora' naziv je pjesme s kojom ovaj dvojac namjerava osvojiti eter tijekom najtoplijih mjeseci. Cilj im je osvojiti cijelu regiju pa su tako u pomoć prizvali sarajevski dvojac Beatzworkz koji je napravio glazbu za njihov zajednički singl.
Neda Parmać odmah je pristala na suradnju. Kako trenutno prolazi kroz najljepšu fazu života, u išćekivanju majčinstva, smatra da je pravo vrijeme za vesele pjesme.

>> Ovako izgleda urbana priča sa zagrebačkih ulica!



Reper Ludin
je pak odličio krenuti u osvanje estrade. Priznao je kako je svjestan da se njegov žanr udaljio od publike, te je sada odlučan u tome da se repanje opet približi publici, a u tome će mu uvelike pomoći popularni domaći glazbenici s kojima namjerava raditi na zajedničkim pjesmama.

Pjesma 'Fora s mora' svojevrsno je rušenje predrasuda između sjevera i juga. Pjesma je to koja će pokazati da su regionalne predrasude besmislene i da je ljeto najljepše godišnje doba kada su svi jedinstveni u tome da se najviše vesele godišnjem odmoru i boravku na hrvatskoj obali, najljepšem moru na svijetu.

U pjesmi im se pridružila i devetogodišnja Karlovčanka Elena Pavić, članica dječjeg zbora Cicibani. Elena je pjesmi dala poseban šarm. Naime, djevojčica je velika obožavateljica Nede Parmać pa je ovaj dvojac odlučio Eleni dati priliku da otpjeva s Nedom jedan refren. Elena će ujedno biti i dio video spota u kojem će aktivno sudjelovati s Nedom i Ludinom.
Spot će se snimati kroz desetak dana, a režirat će sedamnaestogodišnji Matej Matijević iz Slavonskog Broda koji je zaslužan i za posljednji video uradak Ludina i Bojana Jambošića za pjesmu 'Snove satko sam od ulica'.
 

Pogledaj i ovo Neda Parmać Ne da joj se na dijetu Naša pjevačica objavila fotografiju svoga zaokruženog trbuha u uskoj haljini pa postavila zanimljivo pitanje: ''Možemo li, molim vas, normalizirati...?"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene