Slatke lutkice

'Loli te voli' u limitiranom izdanju za Zlatnu piruetu Zagreba

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prateći trendove ali i želeći obogatiti svoju biografiju i Zlatna Pirueta Zagreba pripremila je za sve natjecatelje prigodne poklone.

Kako i priliči velikim sportskim natjecanjima, za najbolje natjecatelje uvijek se pripremaju posebne nagrade, iznenađenja i detalji koji će ih podsjećati na natjecanje i manifestaciju na kojoj su nastupali. Prateći trendove ali i želeći obogatiti svoju biografiju i Zlatna Pirueta Zagreba pripremila je za sve natjecatelje prigodne poklone, dajući na važnosti njihovom nastupu, ali ostavljajući im u trajno nasljeđe uspomenu na Zagreb, Ledenu dvoranu Doma sportova i ovo prekrasno natjecanje.

Zlatna Pirueta opet u Zagrebu - najstarije klizačko natjecanje u svijetu

Naime u suradnji s kreativnim curama Antonijom Martinović i Andreom Paštrović, organizatori 46. Zlatne Piruete Zagreba pripremili su za natjecateljice sve popularnije “LoLy te Voli” broševe i ogrlice, koje će krasiti njihove odjevne predmete ili kao modni detalj uljepšavati njihov outfit. Malene “djevojčice” u klizaljkama krasit će simboli Zagreba i Hrvatske, a napravljene su u limitiranom izdanju od 400 primjeraka, a uz natjecateljice i svi posjetitelji imat će priliku izabrati svoju “LoLy te voli” djevojku i na taj način se poistovjetit sa Zlatnom Piruetom i svim natjecateljicama.

“Sve je počelo na Europskom prvenstvu u umjetničkom klizanju koje je održano u siječnju ove godine u Zagrebu kada mi je Lana Klingor Mihić poklonila malu curicu srebrne kose u crnoj haljinici s klizaljkama na nogama, U obliku broša u koju sam se zaljubila na prvi pogled. Od tada sam postala ne samo veliki obožavatelj šarenih “LoLy te voli” djevojčica, već sam mnogim svojim prijateljicama poklonila ovaj uistinu unikatan dar kojih ih podjseća na neko razdoblje života, događaj, njih same. Vjerujem da će i sve natjecateljice sa zadovoljstvom nositi ovaj poklon te da će ih simboli Zagreba i Hrvatske uvijek vraćati na Zlatnu Piruetu i sve lijepo što su doživjeli u Zagrebu”, rekla je predsjednica hrvatskog klizačkog saveza Morana Paliković Gruden.

Zlatna Pirueta Zagreba održava se po 46. put i najstarije je klizačko natjecanje na svijetu, a svi koji žele doći vidjeti vrhunski klizački spektakl neka posjete Ledenu dvoranu Doma sportova od 5. do 7. prosinca 2013. godine i uživaju u nastupu najboljih klizačica svijeta.

Limitiranu kolekciju “Loly te voli” lutkica posjetitelji će moći kupiti u predvorju Ledene dvorane Doma sportova u sve dane natjecanja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene