PREMIJERA

Indira je prava fatalna žena u crvenom - 'Ljubavnici' su vani!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno objavljene fotografije sa snimanja spota pjesme 'Ljubavnici' s kojom su Sinovi Ravnice i Colonia ostvarili svoju prvu suradnju, 'oživjele' su u obliku video spota kojeg vam danas predstavljamo....

Jučer je u Club & Lounge ROKO održana promocija spota Sinova Ravnice i Colonije za pjesmu 'Ljubavnici'.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ljubavnici' U čijem je to zagrljaju Indira?

Darko Drinovac, čija uloga redatelja je ovoga puta bila pravi izazov, naglasio je posebnu energiju između ova dva izvođača te je specifičnu ritmičnost koja odaje moderniziran prizvuk tambure u svojoj montaži pozitivno iskoristio: 'Jaki ritam i bubnjevi u pjesmi koji nisu specifični za tamburu dali su nam mogućnost da se zaigramo u montaži i napravimo malo urbaniju stvar koja će funkcionirati kao video spot. I u tome smo bili uspješni!'.

Sinovi Ravnice niti malo ne skrivaju svoje oduševljenje ovom suradnjom i tvrde kako je pjesma na zvuk prvih taktova odmah sjela cijelom bendu. Ta činjenica nas nimalo ne čudi ako uzmemo u obzir da je autor glazbe i aranžmana pjesme njihov dugogodišnji prijatelj i suradnik Boris Đurđević. Tekst za pjesmu „Ljubavnici“ potpisuje mlada i talentirana Valerija Novak.

>> U 40-tima izgleda bolje nego ikad: Seksi haljina stoji joj kao salivena!

Indira Vladić, čiju ogromnu energiju mnogi 'krive' za veselu atmosferu na setu i uspješan ishod u novom video spotu, za ekipu koja je bila dio ovog tima ima samo riječi hvale koje su, osim glavnim akterima, upućene i dizajnerici prekrasne crvene haljine u spotu Kristini Burji, šminkerici Ladi Mitrasinović i frizerskom salonu 'Renata'.

Na setu video spota 'Ljubavnici' čije je mjesto radnje dopalo prekrasni park prirode Crna Mlaka nedaleko od Zagreba, našao se i poznati stilist Ivan Friščić koji se potrudio da glavni akteri stilski besprijekorno prate priču koju nova pjesma priča. 'S Indirom radim već neko vrijeme i njen stil i energija su mi samim time poznati od prije. Ovdje sam se trudio Indiru prilagoditi bendu, učiniti da stilski pripada cijeloj priči, a ne da izgleda kao netko tko je slučajno upao u ovaj video spot!' – Ivan Friščić komentira svoju ulogu na snimanju.

POGLEDAJTE NOVI SPOT 'LJUBAVNICI'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene