Kad se sudbina umiješa

Popularni Ljubavnici upoznali lijepu Dalmatinku i pronašli zelenu kartu do Amerike!

Ljubavnici - 1 Ljubavnici - 1 Matija Škalić/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici - 2 Ljubavnici - 3 +0 Ljubavnici - 1 Galerija

Ponekad je tek mala sitnica potrebna kako bi povjerovali u tvrdnju da doista postoji sudbina. Upravo se to dogodilo Ljubavnicima, popularnom hrvatskom bendu koji broji na desetke milijuna pregleda na YouTubeu.

Ljubavnicima je od početka karijere krenulo, a sada ih je put odveo u Split i Trogir gdje su snimali spot u društvu mlade splitske glumice Katarine Nikšić.

Pogledaj i ovo Ljubavnici - 3 Znaju kako pobijediti usamljenost Popularni Ljubavnici slave ljubav novim hitom ''Kupit ću ti cvijeće'' za koji su zaslužna čak tri hitmejkera!

U pitanju je spot za pjesmu "Lijepa ženo Dalmatinko", a upravo ih je ovo iskustvo i društvo s jednom lijepom Dalmatinkom odvelo u Dalmaciju gdje su sklopili i zanimljivo poznanstvo s novim prekooceanskim prijateljem. Naime prilikom snimanja spota u Splitu na rivi naišli su na slučajnog prolaznika za kojeg se ispostavilo da je iz Pennsylvanije, a nije puno trebalo da zgodni Amerikanac završi i u spotu. Moglo bi se reći da je to njihova zelena karta do Amerike, ali ne brinite – neće naši Ljubavnici nigdje, barem ne za sada, ali glazbom su već otišli daleko i sada bi mogli još puno dalje.

Ljubavnici su ponovno "uboli" s lokacijom snimanja spota, a oduševljenje nije krio niti Mario Regelja, pjevač benda koji zajedno s Antonijom Šola potpisuje glazbu i tekst ovog ljetnog singla.

"Jako nam je drago što smo baš izabrali Split i Trogir za snimanje našeg spota, ipak se radi o dva prekrasna grada na našem Jadranu, a i sve ima smisla kada se radi o pjesmi koja pjeva o lijepim Dalmatinkama. Ovu pjesmu smo Antonija i ja odlučili posvetiti lijepim Dalmatinkama, ali i predivnoj Dalmaciji", kaže Mario.

"Čim sam čula refren koji je Mario započeo, znala sam da je pjesma pun pogodak i dodala svoj potpis, Mario je predivno otpjevao i sigurna sam da će se publici jako svidjeti. Sretna sam što smo Mario i ja postali pravi autorski duo, tako da od nas možete još puno toga očekivati", rekla nam je oduševljeno Antonija Šola.

Dok je Luka Kovačić raspisivao aranžman, stalni suradnik Ljubavnika, Matija Škalić u glavi je kovao plan o savršenom dalmatinskom spotu, ali s filmskim scenarijem. Ljubavnici su se uživjeli u uloge, ali niti ovoga puta nije moglo proći bez humora.

"Oni su najotkačenija ekipa za koju radim i sada već mogu reći da su postali i super glumci tako da je svako snimanje s Ljubavnicima nekako komedija", ističe Matija.

I ne samo da je Matija uspio u misiji nego je na jednom mjestu okupio i Ljubavnike i lijepu Dalmatinku, ali i Amerikanca čija se majka na Instagramu već pohvalila i napisala: "Ono kad majka iz Pennsylvanije špijunira sina kako pjeva u Hrvatskoj".

Sigurno je da Ljubavnici imaju novi ljetni hit, ali rade užurbano na novim pjesmama, pripremaju se za nadolazeće koncerte i raduju se povratku na pozornice i svojoj publici.

Za Ljubavnike glazba nema granica, a ovu sjajnu pjesmu dečki su prošli tjedan uživo predstavili i na CMC festivalu u Vodicama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) +4 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Njezine su pristojne kombinacije daleka prošlost, čini se da ova bivša slatkica sve više uživa u prozirnom i ultrakratkom

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene