Nova pjesma

Jeste li ste spremni da vam sve oduzmu? Ljubavnici jesu, ali samo u svom novom hitu Sve mi uzmite!

Ljubavnici (FOTO: PR) Ljubavnici (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici (FOTO: PR) +0 Ljubavnici (FOTO: PR) Galerija

Simpatičnim Ljubavnicima možemo samo poželjeti puno sreće s novom pjesmom!

Nakon pravog ljetnog hita Oko zeleno, koji je pokorio sve hrvatske top-ljestvice, Ljubavnici u zimu ulaze s novom pjesmom naziva Sve mi uzmite.

Pogledaj i ovo Ljubavnici - 3 Znaju kako pobijediti usamljenost Popularni Ljubavnici slave ljubav novim hitom ''Kupit ću ti cvijeće'' za koji su zaslužna čak tri hitmejkera!

Riječ je o pjesmi koja je, kao i svaka i do sada, nastala iz pera frontmena Marija Regelje i govori o bezuvjetnoj ljubavi.

„Ja ne mogu pobjeći od ljubavi i zaista sam spreman sve učiniti za voljenu osobu i zato sve takve osjećaje stavljam na papir. Kada govoriš, pišeš ili pjevaš iz duše, ne možeš pogriješiti“, rekao nam je Mario.

A da dečki ne griješe kada su njihove pjesme u pitanju, svjedoči i činjenica da je njihov ljetni hit Oko zeleno ostvario preko 1.5 miliona pregleda na YouTubeu i bio nominiran za prestižnu Cesaricu – nagradu publike za hit godine.

„Nominacija za Cesaricu bila nam je samo dodatni vjetar u leđa da nastavimo u smjeru u kojem idemo“, kratko nam je rekao menadžer benda.

Mi samo možemo potvrditi da bend ide u dobrom smjeru, a i oni sami su toga svjesni i zato su se na ovoj pjesmi držali iste, pobjedničke ekipe. Za produkciju i aranžman pjesme zaslužan je Luka Kovačić, a spot je režirao Luka Grgas. Za stajling se pobrinuo naš poznati stilist Ivan Friščić.

„Ovaj put smo se odlučili za malo drugačiji spot od većine koju smo do sada napravili i jako smo zadovoljni rezultatom. Glavni glumci u spotu su preslatki klinci, malena Nika i Fran koji su se odlično uklopili u priču! Neću dalje puno otkrivati, obavezno pogledajte spot i prosudite sami, ali vjerujem da će se ovo novo izdanje Ljubavnika svidjeti publici“, izjavio je Luka Grgas.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nika Perenčević prva zdesna (FOTO: Getty) +0 Nika Perenčević prva zdesna (FOTO: Getty) Celebrity Sin Emila Tedeschija ljubi 17 godina stariju gospođu, jednu od najbogatijih Hrvatica

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Horvat (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Zlatko Horvat (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Zlatko Horvat na utakmici Zagreba i Nantesa (Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Rukometaši slavlje iz svlačionice (Zlatko Horvat Instagram) Celebrity Treća sreća: Domaćem sportašu nakon dva sina stiže kćerkica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene