Premijerno pogledajte

"Ljubavnici" i Luka Basi vole istu osobu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luku ste imali prilike čuti u suradnji sa svima dobro znanim Joletom i Lidijom Bačić, a velika mu je želja bila surađivati s grupom.

Da, ekipa popularnog zagrebačkog sastava Ljubavnici i Luka Basi vole istu osobu, ali samo u zajedničkom duetu za pjesmu "Moja".

Pogledaj i ovo Lidija Bačić ''I što se tiče ljubavi...'' Lidija Bačić otvorila dušu o majčinstvu: ''Ne volim eksponirati svoj privatni život, do onda kako je, tako je...''

Nakon niza samostalnih hitova, zagrepčani su se po prvi puta odlučili za suradnju s drugim izvođačem, a riječ je o mladom i talentiranom Luki Basiju! Luku ste imali prilike čuti u suradnji sa svima dobro znanim Joletom i Lidijom Bačić, a velika mu je želja bila surađivati s grupom. "Kada donosim odluku o suradnji izuzetno mi je važno kako se osjećam uz tu osobu. Suradnja s Joletom i Lidijom bila je puna pozitivne energije i u tom smjeru sam želio nastaviti. Istu energiju sam osjetio i s Ljubavnicima i odmah sam znao da ćemo napraviti nešto veliko. Mario je napisao odličnu pjesmu, drago mi je da sam se pronašao u njoj i zaista mislim da će biti veliki hit!", izjavio je Luka.

I frontmen Mario Regelj, koji potpisuje tekst i glazbu ima samo riječi hvale o Luki: "Čim sa čuo Luku znao sam da je njegov glas pravi za pjesmu Moja. Ljubavna priča, koju sam opisao u ovoj pjesmi nešto je u čemu se svi možemo prepoznati i nadamo se da će se svi koji je čuju pronaći u njoj. Lukin glas, zajednička energija i brz i veseli ritam čine ovu suradnju uspješnom glazbenom pričom. Veselimo se i nastupima koji nas čekaju i reakciji publike kada ovu pjesmu čuju u živo!"

Video produkciju spota potpisuje Karo Media, a za produkciju i aranžman zaslužna je ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec) koja je radila na hitovima Solo, Nisam ja od jučer, Kamikaza i mnogi drugi.

Kako je riječ o uspješnoj ekipi, sigurni smo da će pjesma u kratkom roku rasplesati publiku naših etera i osvojiti srca cijele regije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene