Ljubavna balada

Poslušajte pjesmu ''Samo tvoj'' Grupe Venus i probudite emocije u sebi u mjesecu ljubavi

Grupa Venus (Foto: PR) Grupa Venus (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Venus (Foto: PR) Galerija

Grupa Venus peteročlani je sastav iz Rijeke i već na prvi takt aktualnog singla "Samo tvoj“ da se naslutiti kako ova emotivna balada predstavlja lagani zaokret i novu eru u njihovoj dugogodišnjoj karijeri.

Iako bend Venus postoji 15 godina, u ovom sastavu djeluje posljednje dvije godine i oduševljava publiku na raznim prigodama diljem primorsko – goranske županije i šire gdje već imaju i vjernu bazu obožavatelja.

Bend čine bubnjar Goran Ćišija, bas gitarist Dario Devčić, klavijaturist Ivan Filić, gitarist na akustičnoj i električnoj je Tomislav Peranić, a glavni vokal je Rino Petrović.


Ime glavnog vokala vam sigurno zvuči poznato jer Rino iza sebe ima impresivnu listu nastupa na raznim festivalima i televiziji, od Festivala Grobnička skala, preko Festivala MIK i Večeri dalmatinske šansone. 

Nije samo Rino taj koji se može pohvaliti raznim nastupima jer i ostali dečki iz benda imaju iza sebe petnaest godina glazbenog iskustva i rada na mnogim projektima.

Aktualni singl "Samo tvoj“ postoji već dvije godine, a dečki su tek sada osjetili da je pravi trenutak za predstaviti ga široj publici i početi novu fazu svog benda u kojoj će se predstavljati autorskim pjesmama.

Tekst i glazbu napisao je klavijaturist Ivan Filić, a za njen aranžman zaslužan je Ivan Popeskić u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Dečki su vrlo ponosni na svoj prvi singl i rado su komentirali njegov nastanak.

"Pjesma ima moderan prizvuk, a čini nam se da se lako sluša i da je veoma pitka. Vizualni dio potpisuje Lumiere production, odnosno Artem Duskhin i Mateo Jurčić. Spot je sniman u dvorcu Frankopan u Kraljevici i na Plavoj terasi u Njivicama na otoku Krku, a za spot smo doslovno uhvatili zadnji val sunca budući da je već dan nakon snimanja krenulo pravo jesensko vrijeme. Zahvaljujemo plesačima Tei Milanović i Danonu Vrliću na odlično odrađenom poslu, svojim su plesom definitivno uljepšali cjelokupnu priču oko našeg prvog singla", izjavili su članovi benda. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) Alenka Milano (Foto: Dnevnik.hr) +0 Severina (Foto: Danilo Pavlović) inMagazin Otkrivamo tko je Alenka Milano! Žena od koje se Severina ne odvaja ni na jednom koncertu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (FOTO: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +2 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Uspješno završena operacija: Liječnici spasili ruku teško stradale voditeljice!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) Matt Damon, Luciana Barroso (Foto: Profimedia) +0 Matt Damon i Luciana Barroso (Foto: Getty) Celebrity Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene