premijera spota

Jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva predstavlja novu zanimljivu suradnju, poslušajte pjesmu "Ljubav na dug"

Lorenzo Lorenzo Foto: PR

Nakon singla „Plešem sama“ koji je nastao u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić došao je red i na pjesmu „Ljubav na dug“ gdje Lorenzo nastavlja uspješne suradnje.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. Iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultre Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana.

Pogledaj i ovo Tidal Pull premijera Utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra sviraju na engleskom, a pjevaju na hrvatskom, poslušajte njihov novi singl

Nakon singla „Plešem sama“ koji je nastao u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić došao je red i na pjesmu „Ljubav na dug“ gdje Lorenzo nastavlja uspješne suradnje. Ovog puta radi se o Argentinki sa zagrebačkom adresom, a ona je Maria Florencia Celani, umjetničkog imena Florencia. Glazbom se bavi još od vrtićkih dana, a glazbeno obrazovanje stjecala je u argentinskom Musical Teatheru. Sebe vidi u r&b i pop glazbenom pravcu, a zbog zanimljiva izgleda i plesačkog talenta prozvana je hrvatskom Shakirom.

„Baš sam oduševljena! Iznimno mi je drago da mogu doživjeti i dijeliti ovo lijepo iskustvo s ovakvim umjetnicima. Obožavam ovaj stil, a kad poslušate pjesmu i pogledate spot, vidjet ćete mene, sreću i energiju. To sam ja! – zaključila je Florencia.

Zarazni plesni ritam singla „Ljubav na dug“ malo koga će ostaviti ravnodušnim i potaknut će sve na ples. Tekst koji je u suradnji s Lorenzom napisala Tihana Buklijaš Bakić savršeno se uklopio u plesni beat i specifičan vokal Florencie. Aranžmanski i produkcijski dio potpisuje Branimir Mihaljević.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Žalac Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Gabrijela Žalac prije političke karijere pojavila se u spotu Miroslava Škore, pogledajte kako je bivša ministrica tada izgledala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene