Yammatovo (FOTO: PR)
Yammatovo (FOTO: PR)

Jinx, Nipplepeople, Opolopo i Yammatovi DJ-evi čekaju te na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku na prvom Ljetnom Yammatovu.


Nakon prvog Yammatova s Marcom Almondom, drugog s grupom ABC i simfonijskim orkestrom pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley u prenapučenoj zagrebačkoj galeriji Lauba - vrijeme je za prvo ljetno Yammatovo na jednoj od apsolutno najljepših koncertnih open-air lokacija u Hrvatskoj i šire.

Na šibenskoj ljepotici, tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, u ponedjeljak 14.08.2017. s početkom u 21 sat održat će se jedan od najzanimljivijih ovoljetnih tuluma - Ljetno Yammatovo.

Pod zvjezdanim nebom Sv.Mihovila sve generacije posjetitelja moći će uživati u glazbi Jinxa, Nipplepeoplea, Opolopa i Yammatovih DJ-eva.

Yammatovo (FOTO: PR)

Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput “Smijem se“, "Bye bye baby bye", "Tamo gdje je sve po mom" i mnogim drugim hitovima.

Nipplepeople je mlada elektropop grupa koju čini tajanstveni zamaskirani dvojac. Njihove pjesme “Sutra“ i “Frka“ nalaze se na top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Yammatovo (FOTO: PR)

Svjetski poznati švedski producent & remixer Opolopo vrtit će samo za ljetno Yammatovo pomno odabranu i priređenu live fuziju funka, disca i elektra. Prepoznat ćete zvukove Princea, Randy Crawford, Gregoryja Portera, Herbieja Hancocka, The Jacksonsa & svih velikana disco-funk ere u potpuno novim Opolopo aranžmanima i remixevima uz koje ćete se rasplesati do ranih jutarnjih sati.

Jinx, Nipplepeople, Opolopo i Yammatovi dj-evi čekaju te na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku na prvom Ljetnom Yammatovu.

Jer kad krene frka, zaljubit ćeš se sutra i tvoja avantura počinje!