Veliki ljetni tulum

Ljetno Yammatovo napunilo šibensku Tvrđavu sv. Mihovila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ugledni zagrebački radio Yammat FM nakon gostovanja po europskim metropolama ove godine po prvi put je emitirao sa Jadrana – i to iz Šibenika.

Popularni zagrebački radio Yammat FM za svoje prvo emitiranje na Jadranu odabrao je Šibenik – grad koji je posljednjih godina doživio turistički preporod i jačanje kulturno-umjetničke scene. Uspješna suradnja Yammatovaca s Tvrđavom kulture Šibenik završila je velikim ljetnim tulumom održanim na prepunoj Tvrđavi sv. Mihovila gdje su se posjetitelji uz nastupe bandova Nipplepeople i Jinx te švedskog producenta Opolopa zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo petak YAMMATOVO 2 - Tulum o kojem će svi pričati, uživo na DNEVNIK.hr

Ugledni zagrebački radio Yammat FM nakon gostovanja po europskim metropolama ove godine po prvi put je emitirao sa Jadrana – i to iz Šibenika. Svojim slušateljima dočarali su kako izgleda život na obali kroz gostovanja poznatih Šibenčana. Rado slušani Yammatov tim voditelja svaki dan se javljao iz etera u City Pointu šibenskih tvrđava koji je smješten u staroj gradskoj jezgri.

Završnica ovog gostovanja "Ljetno Yammatovo!" održana je u ponedjeljak, 14. kolovoza, na najljepšoj pozornici Jadrana na kojoj su nastupali Nipplepeople, Jinxi i švedski producent Opolopo.

Zamaskirani elektro-pop dvojac Nipplepeople dignuo je na noge publiku svojim velikim hitovima "Frka", "Sutra" i "Balkan Express". Popularni Jinxi, koje mnogi nazivaju pravim "ljetnim bendom", predstavili su novi album "Pogrebi&pobriši", ali i odsvirali svoje najveće hitove poput "Smijem se" i "Tamo gdje je sve po mom". Nakon koncerta na glavnoj pozornici program se preselio ispod tribina gdje je publika nastavila ples do jutra na zvukove discofunk ere u aranžmanima i remiksima poznatog švedskog producenta Opolopa koji je vrtio live-fuziju funka, disca i elektra.

"Prvo hrvatsko gostovanje Yammat FM-a izvan zagrebačkog studija prošlo je iznad očekivanja. Šibenik nam je bio zanimljiv zbog jačanja njegove kulturno-umjetničke scene koju mi kao radio podržavamo i želimo promovirati na najbolji način – direktno do ušiju naših slušatelja. Javljanje iz etera dok promatrate staru gradsku jezgru poseban je doživljaj. Ljetno Yammatovo bio je tulum koji je napunio prekrasnu Tvrđavu sv. Mihovila, prava ljetna zabava za sve Šibenčane, njihove goste i prijatelje Yammat FM-a. Suradnja s Tvrđavom kulture Šibenik pokazala se punim pogotkom!" izjavio je Alen Balen, direktor Yammat FM-a.

"Iznimno nas veseli što je suradnja Yammat FM-a i Tvrđave kulture Šibenik doprinijela nastavku vrlo uspješne sezone na Tvrđavama. Zajedničkom organizacijom prvog ljetnog izdanja Yammatova na pozornici Tvrđave sv. Mihovila htjeli smo mladim, urbanim ljudima koji cijene kulturu i traže nova iskustva priuštiti poseban doživljaj uz dobru glazbu i druženje. Uz podršku Grada Šibenika uspjeli smo ugostiti inovativnu medijsku priču i biti prvi grad u Hrvatskoj koji se predstavio slušateljima Yammat FM-a. Programom koji je emitiran iz središta Šibenika predstavljen je ritam i duh grada, zanimljivi kulturni projekti te obnovljene tvrđave sv. Mihovila i Barone kao nezaobilazni dio nove šibenske priče" poručila je Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene