Razgovori o sportu, delicije i birana glazba na promociji besplatnog sportskog mjesečnika ZG SPORT privukli su brojne ljepotice i sportaše u zagrebačkom restoranu i klubu Choice.


Najbolji vaterpolist svijeta Josip Pavić sa suigračima iz Mladosti, rukometaši Filip Ivić i Ilija Brozović, nogometaši Tomislav Barbarić, Marko Pjaca i Lamin Samateh, Olimpijci Bojan Jovanović i Mario Vekić, ljepotice Antea Kodžoman i Karla Belovari raspravljali su o brojnim aktualnim sportskim temama koje donosi ovaj zanimljiv magazin koji se besplatno dijeli na vodećim sportskim događanjima.

Vezani članci Antea Kodžoman i Snježana Mehun (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Prošlo je 20 godina otkako je Antea Kodžoman bila Kraljica Hrvatske, evo kako izgleda danas Antea Kodžoman i Maja Cvjetković (Borna Filic/PIXSELL) Nekad su skupa tulumarile i ljubile "zlatne dečke", a sad su se smirile: Antea i Maja zablistale na reviji

'Zaista smo uživali u ovoj zanimljivoj promociji. Posebno mi je drago da postoji magazin koji prati i manje sportove te sportaše koje ne susrećemo često na stranicama tiska. Razgovori s kolegama sportašima su uvijek zanimljivi!', izjavio je Filip Ivić, rukometni reprezentativac i igrač RK Zagreb CO.

Atraktivna promocija u klubu Choice predstavljena je uz atraktivnu glazbu koja je zabavila naše sportaše, a najavljuje zanimljiv zagrebački vikend zabave i poseban program petkom uz grupu Joy te subotnje izdanje uz najnovije svjetske i domaće glazbene hitove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook