Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavni kuhar u novom restoranu je pobjednik Celebrity Masterchefa.


Svi ste pozvani na zabavu 'Fabrika – opening party powered by Electrolux' koji će se održati 17. lipnja 2014. godine s početkom u 21 h u Komiži, na otoku Visu.

Vezani članci Luka Nižetić (Foto: Instagram) Mišići ovog poznatog Hrvata vrijedni su svakog pogleda: ''Pa koliko još takvih fotki imaš?!'' Mans Zelmerlow i Ciara Janson (Foto: Instagram) Odabrao je Hrvatsku: Popularni pjevač i pobjednik Eurosonga vjenčao se na viškoj utvrdi

Fabrika - fun & food bar je, u vrlo kratkom roku, postala komiški sinonim za leženu atmosferu praćenu kvalitetnom kapljicom, dobrim zalogajem i ugodnom notom.

S ponosom ističemo kako je glavni kuhar u Fabrici prvi hrvatski celebrity MasterChef Luka Nižetić kojem je glavni izazov svojim specijalitetima oduševiti svakog putnika namirnika koji mu se nađe na putu.

Luka Nižetić: 'Pjevanje je moja ljubav, kuhanje je hobi'

Svojim eklektičnim uređenjem, magičnom atmosferom i nasmijanim osobljem, Fabrika je jedno od onih mjesta o kojem ćete još dugo pričati.

Komiža je prošle godine osvojila prvo mjesto na izboru za naljepše malo dalmatinsko mjesto, a ove je godine još ljepša i bolja. Baš kao i vino.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook