Uvjerite se sami

Ovo je novi domaći bend u koji ćete se ZALJUBITI!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lines and Colours je novoosnovani pop rock sastav iz Hrvatske. Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a. To dokazuju i tisuće klikova na YouTubeu!

Članovi benda Lines and Colours u prošlosti su odradili stotine koncerata, na taj način skupili su svo potrebno znanje i iskustvo kako bi domaćoj i stranoj publici na najbolji način predstavili svoju inačicu modernog pop rock benda za 21. stoljeće.

Silente predstavlja pjesmu 'Na istom mjestu'

Pogledaj i ovo showbuzz Dečki osvajaju Za hrvatskim bendom otimaju se agenti u Americi!

20. studenog im je izašao prvi singl nazvan "Beautiful Addiction" koji su napravili u suradnji sa Seanom i Alexom Silvermanom, članovima poznatog američkog benda "This century", dok mix i mastering potpisuje Colby Wedgeworth koji je između ostalog radio sa velikanima "Taking Back Sunday" te širokom plejadom indie rock bendova.

Sama pjesma "Beautiful addiction" govori o vječitoj temi ljubavi, osjećajima koje smo jednom imali i izgubili, ali i o nepobjedivosti istinske ljubavi koja pronalazi put kroz sve nedaće i prepreke koje život stavi pred nju. Pjesma je u tri dana na YouTubeu skupila preko 8.000 pogleda i zapalila društvene mreže.

Tijekom 20. studenog je premijerno izvedena na radiju, a nakon službenog izlaska singla u planu za prosinac je snimanje spota za singl te snimanje božićnog iznenađenja, o čemu će fanovi nešto više saznati vrlo brzo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene