Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lines and Colours je novoosnovani pop rock sastav iz Hrvatske. Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a. To dokazuju i tisuće klikova na YouTubeu!


Članovi benda Lines and Colours u prošlosti su odradili stotine koncerata, na taj način skupili su svo potrebno znanje i iskustvo kako bi domaćoj i stranoj publici na najbolji način predstavili svoju inačicu modernog pop rock benda za 21. stoljeće.

Silente predstavlja pjesmu 'Na istom mjestu'

Vezani članci Slika nije dostupna Za hrvatskim bendom otimaju se agenti u Americi! Slika nije dostupna Ne biste vjerovali, ali da - ovo je hrvatski bend! Uvjerite se sami!

20. studenog im je izašao prvi singl nazvan "Beautiful Addiction" koji su napravili u suradnji sa Seanom i Alexom Silvermanom, članovima poznatog američkog benda "This century", dok mix i mastering potpisuje Colby Wedgeworth koji je između ostalog radio sa velikanima "Taking Back Sunday" te širokom plejadom indie rock bendova.

Sama pjesma "Beautiful addiction" govori o vječitoj temi ljubavi, osjećajima koje smo jednom imali i izgubili, ali i o nepobjedivosti istinske ljubavi koja pronalazi put kroz sve nedaće i prepreke koje život stavi pred nju. Pjesma je u tri dana na YouTubeu skupila preko 8.000 pogleda i zapalila društvene mreže.

Tijekom 20. studenog je premijerno izvedena na radiju, a nakon službenog izlaska singla u planu za prosinac je snimanje spota za singl te snimanje božićnog iznenađenja, o čemu će fanovi nešto više saznati vrlo brzo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook