Brojni Splićani se fotografirali s 'gigantskim' Mišom Kovačem

Galerija


Splićani su danas ostali ugodno iznenađeni kada su na Prokurativama ugledali 'gigantskog' Mišu Kovača od 2,5 metra koji u prepoznatljivoj pozi s raširenim rukama 'pozdravlja' sugrađane.

Vezani članci Marin Barišić Nadbiskup splitsko-makarski Marin Barišić pozitivan je na koronavirus Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek i Owen Wilson omastili brk u poznatoj splitskoj konobi, vlasnici se pohvalili fotkom

Prokurative, pozornica mnogih kulturnih zbivanja u gradu pod Marjanom nije bez razloga izabrana za ovaj 'performance' jer se upravo tamo više od pedeset godina održava jedan od naših najstarijih glazbenih festivala – Splitski festival, gdje je Mišo 1971. godine pobijedio s pjesmom 'Proplakat će zora', koja se prodala u više od 300 000 primjeraka.

1977. s klapom Maslina i pjesmom 'Noćas ćemo zemlji k'o materi reći' još jednom osvaja Grand prix na Splitskom festivalu, a nakon pobjede na istom festivalu 1980. godine donosi odluku da više neće nastupati na festivalima. Za koncertom vlada ogroman interes, a pitanje dana kada će Spaladium Arena biti rasprodana.

Nataša Janjić napokon otvoreno o trudnoći i ljubavi: ''Valjda se boje ječmenca''

Sve je zasjenila: Supruga Marina Čilića plijenila pažnju ljepotom na dodjeli stipendija