Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazuje i primjer poznate glumice i njezine kćeri.


Jelena Perčin došla je na promociju knjige i CD-a Nikše Kušelja te povela kćerkicu Lotu!

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Strava u Zagrebu: Pronađena vozačica taksija koja je na ulici pretukla 79-godišnju ženu i teško ju ozlijedila Prometna nesreća na Prilazu Gjure Deželića - 4 Detalji teške nesreće: Smart se okrenuo na bok, udario u semafor, znak i parkirani Audi, pa završio na krovu

Sinoć je u zagrebačkom caffe baru Velvet održana promocija knjige 'Fleur de sel' i CD-a 'Berači soli' glumca i kantautora Nikše Kušelja.

Uz pratnju benda Visconti Nikša Kušelj izveo je pjesme sa svog prvog kantautorskog albuma na kojem je autor glazbe i stihova. U ovoj jedinstvenoj večeri glazbe i poezije uživali su: Jelena Perčin, Nera Stipičević, Irena Škorić, Mara Bratoš, Branka Cvitković, Slavko Juraga, Borut Mihalić i brojni drugi.

Jelena je na promociju povela i svoju 5-godišnju kćerkicu Lotu koju je dobila u braku s Kristijanom Babićem. Par je bio u braku tri godine, a rastali su se u rujnu 2011. godine.

Nikša albumom dočarao svoje djetinjstvo

Album nam donosi atmosferu mediteranske glazbe i uvodi nas u svijet slikovitih asocijacija na ljetno kino, Dubrovačke ljetne igre, bose noge, nonu i klavir, akvarij te brodove i luke. Kao rođeni Dubrovčanin Nikša nam dočarava atmosferu Grada kroz sjećanje na svoje djetinjstvo.Zbirka pjesama se sastoji od tri dijela: 'Fleur de sel' dotiče nesvjesno u nama, 'Rijetki petci i zgužvani ponedjeljci' čine pjesme o stvarnosti, filmu i kazalištu, dok 'Festival-karneval-funeral' otvara stvarnost i realitet oko nas.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook