Provokativna Lidija

Lille repa bolje nego Jay-Z : Ima jednu osvježavajuću ''Lubenicu'' za sve svoje obožavatelje

Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) +0 Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Galerija

Lidija Bačić u duetu s Mikijem Solusom predstavlja novu ljetnu pjesmu ''Lubenica''.

U duetu s Mikijem Solusom Lille nam donosi pravo ljetno osvježenje! ''Lubenica" je zarazna i zabavna pjesma koja vas tjera na ples i opuštanje.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Autori teksta su Fayo i Miki Solu,s koji je ujedno zaslužan i za aranžman, dok je miks radio Branimir Mihaljević. Spot je sniman u Novalji, a radila ga je ekipa Neo Visuals.

''Bio je to prekrasan dan s puno zabave i smijeha. Bilo je tu kupanja, nogometa, auta, džipova, lubenica, jet-skija, plesa...Drago mi je da sam napravila jednu ljetnu pjesmu i vjerujem da će se ljudi osjećati lubeničasto i s veseljem je pjevušiti'', izjavila je Lille.

Miki o pjesmi kaže:

''Ja cijeli život mlatim te lubenice i bilo je vrijeme da ih opjevam. Lille repa bolje nego Jay-Z, a i provozala me u starom džipu iz Bombaya pa je ovo bilo jedno zaista zabavno iskustvo. Vozio sam jet-ski, spustio se niz tobogan i pucao po golu ala Roberto Carlos u onoj famoznoj nogometnoj reklami u kavezu. Uživajte u pjesmi i zalubenite se ovo ljeto. Ne sumnjamo kako će Lubenica osvježiti i obilježiti ovo ljeto", zaključio je. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +2 Severina (Foto: Instagram) Celebrity Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene