Lidija Bačić u duetu s Mikijem Solusom predstavlja novu ljetnu pjesmu ''Lubenica''.

Galerija


U duetu s Mikijem Solusom Lille nam donosi pravo ljetno osvježenje! ''Lubenica" je zarazna i zabavna pjesma koja vas tjera na ples i opuštanje.

Vezani članci Lidija Bačić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Čednije, ali i dalje vruće izdanje Lidije Bačić: Visoki prorez na haljini golica maštu Lidija Bačić, Alen Vitasović (Foto: Lidija Bačić) Lille i Alen Vitasović u emotivnom duetu pod nazivom "Kad mi dođeš"!

Autori teksta su Fayo i Miki Solu,s koji je ujedno zaslužan i za aranžman, dok je miks radio Branimir Mihaljević. Spot je sniman u Novalji, a radila ga je ekipa Neo Visuals.

''Bio je to prekrasan dan s puno zabave i smijeha. Bilo je tu kupanja, nogometa, auta, džipova, lubenica, jet-skija, plesa...Drago mi je da sam napravila jednu ljetnu pjesmu i vjerujem da će se ljudi osjećati lubeničasto i s veseljem je pjevušiti'', izjavila je Lille.

Miki o pjesmi kaže:

''Ja cijeli život mlatim te lubenice i bilo je vrijeme da ih opjevam. Lille repa bolje nego Jay-Z, a i provozala me u starom džipu iz Bombaya pa je ovo bilo jedno zaista zabavno iskustvo. Vozio sam jet-ski, spustio se niz tobogan i pucao po golu ala Roberto Carlos u onoj famoznoj nogometnoj reklami u kavezu. Uživajte u pjesmi i zalubenite se ovo ljeto. Ne sumnjamo kako će Lubenica osvježiti i obilježiti ovo ljeto", zaključio je. 

Seve objavila fotku u badiću, odmah se javila Lana Klingor: ''Kakvo tijelo, ti si izdefinirana do bola''