Glazbena groznica

Rock se vraća u Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rock spektakl u Green Goldu počinje u srijedu 29. siječnja 2014. od 21 sat uz riječki LET 3 i splitsku grupu TBF.

Zagreb u narednim tjednima očekuje prava rock groznica. Vrhunske intimne svirke uživo najpopularnijih predstavnika urbane glazbe razveselit će mnoge na ovogodišnjem Antenaplugged koncertima.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Dora 2024 Čestitamo! Baby Lasagna pobjednik je ovogodišnje Dore, predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj!

Treću godinu zaredom najslušaniji zagrebački radio vjernim slušateljima poklanja koncerte uživo omiljenih izvođača. Rock spektakl u Green Goldu počinje u srijedu 29. siječnja 2014. od 21 sat uz riječki LET 3 i splitsku grupu TBF.

TBF zapalio publiku na ovogodišnjoj brucošijadi FER-a!

' Poklon našim slušateljima prošlih se godina pretvorio u nezaboravan glazbeni doživljaj. Intimnija svirka uživo najpopularnijih bendova prava je poslastica za sve, a najvećim obožavatljima grupa LET 3 i TBF omogućit ćemo i druženje s glazbenim idolima te fotografiranje za uspomenu' rekla je ambasadorica prvog koncerta, voditeljica Antene Zagreb Tamara Loos i dodala: 'Pozivam sve da nam se pridruže na ovom slavlju urbane glazbe u Green Goldu. Očekuje Vas nezaboravan tulum!'

Antenaplugged, besplatni koncerti za najvjernije slušatelje, započeli su prije dvije godine kada smo se družili s Goranom Baretom i Majkama, Nenom Belanom i FIumensima, Gustafima, Lukyjem, Psihomodo Popom i Urbanom! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips! Ove nas godine u Green Goldu očekuje najbolji rock spektakl, a za ulazak na koncert dovoljno je samo doći i uživati. Preporuča se raniji dolazak!

Let 3 rock je grupa osnovana 1987. godine, a svojim se beskompromisnim djelovanjem uspio nametnuti kao zaštitni znak grada Rijeke. Glazbena javnost vrlo je brzo postala svjesna da LET 3 nisu samo bizarni bučni čudaci već prvorazredna rock atrakcija i unikatna umjetnička pojava. Brojnim albumima i glazbenim nagradama koje uključuju i nekoliko nagrada Porin potvrdili su kultni status regionalne rock grupe.

Splitski bend TBF godinama je u vrhu hrvatske glazbene scene. Mješavina hip-hopa i rocka, emocija i kritične energije po kojoj su prepoznatljivi TBF-ovci razveselit će mnoge na ovogodišnjem Antenaplugged-u. TBF je osnovan 1990. kao standarni hip hop/trip hop sastav da bi daljnjim radom razvili vlastiti glazbeni izričaj. Poznati su po svom direktnom izražavanju, bez dlake na jeziku te alegoriji kroz šaljive priče. Sve nabrojeno ukomponirali su u pozitivan zvuk, od regae-a, dub-a, funk-a, jungle-a i afro-beat-a. Izdali su nekoliko studijskih albuma za koje su nagrađeni velikim priznanjima poput Porina, Zlatne kugle i Crnog mačka.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene