Evo i fotki

Let 3 i mnogi drugi sadržaji oduševili Špancirere - evo kako je bilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Završnica ovogodišnjeg Špancirfesta donijela je velike gužve na ulicama Varaždina, kako je i bilo očekivano.

Sve su pozornice Špancirfesta bile u punom pogonu: The Frajle su napunile Korzo, legendarni Denis&Denis Stančić, a Živo blato te posebice Let 3 su izazvali pravu pomutnju na Starome gradu. Arena pozornicu kraj Drave zapalila je miljenica Špancirfesta, slavna DJ-ica Niki Belucci.

Pogledaj i ovo showbuzz U Varaždinu Špancirfest 2013: Program koji vas čeka na Arena pozornici!

Cijeli dan je protekao u sjajnoj atmosferi tipičnoj i jednistvenoj za Špancifest. Ulični performeri i glazbenici su se izmjenjivali na ulicama Varaždina kojima se navečer prošetao i predsjednik Republike dr. Ivo Josipović u pratnji ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić.

>> Donosimo izvještaj: Evo kakva je atmosfera na Špancirfestu!

Iako nije bila zadnja večer, subota je imala ugođaj finala pa je u skladu s tim na Trgu Miljenka Stančića dodijeljene prve "Zlatna šuza", simbolična priznanja voditeljicama Kreativfesta. Svečanom ugođaju doprinijela je i rođendanska torta koju su Špancirfestu za 15. obljetnicu poklonili slastičari "Ekosa".

Nedjelja donosi mnoštvo sadržaja. Ulicafest nastavlja svojim programom uličnih performera i glazbenika. Komedijafest završava "Bluz-guz cabaretom" Stojana Matavulja i Arijane Čuline. Biti će i mnogo glazbenih programa, koji počinju nastupom "Štigleca" na Korzu.

Na istoj lokaciji će u 20 sati nastupiti Johnny and his rockin' tunes, na stančiću nam dolaze produhovljeni glasovi CK Gospel Choir a prava završna fešta zbit će se na Antena Zagreb pozornici Stari grad. Tamo od 20 sati sviraju najprije Letu Štuke pa S.A.R.S. te na kraju Majke što garantira vrhunsku rock zabavu posljednjeg dana Špancirfesta.

Arena pozornica Stari grad Špancirfest će privesti kraju s "Dance hard and rock night" programom DJ Kneže.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene