Lepa Brena (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Lepa Brena (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Lepa Brena napokon stiže u Zagreb.


Najveća balkanska estradna zvijezda Lepa Brena ponovno sprema poseban i neuobičajen koncert u Zagrebu na radost svojih brojnih obožavatelja. U petak 06. listopada nastupit će na gala eventu u Diamond Palace Casinu uz hotel Sheraton, a za nezaboravnu uvertiru u ovu ludu noć publiku će zabaviti hrvatski kraljevi zabave – Barabe.

Netko od obožavatelja postat će jako sretan jer istu večer slijedi i izvlačenje novog automobila VolksWagen UP, kao i brojni novčani dobici. Bit će ovo doista raskošna noć s vrlo bogatim završetkom.

-Jako volim ovakve intimnije prostore jer tako mogu bliže i direktnije komunicirati s mojom publikom. Svakom nastupu u Zagrebu se neizmjerno veselim jer od publike uvijek dobijem toliko pozitivne energije koja me potpuno ponese; ne želim otići s bine. Uživat ćemo uskoro svi zajedno, a ja ću, kao i uvijek, pripremiti nezaboravnu zabavu, poručila je regionalna estradna diva.

Lepa Brena (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Lepa Brena (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Ova nezaboravna noć puna adrenalina tek je početak bogatih i zabavnih programa u najluksuznijem casinu u regiji. Okruženi glamurom, dijamantima i najvećim zvijezdama estrade, sporta i društvenih kronika, posjetitelji Diamond Palace Casina uživat će u inspirativnom prostoru koji će svaki mjesec organizirati gala partyje za svoje goste. Koncerti najvećih zvijezda postaju tako sastavni dio noćnog života i ultimativne zabave.