Zahvala fanovima

PREMIJERA Leo objavio dirljivi spot za singl "U dobrim rukama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leo je ostao vjeran svom glazbenom putu te je na ovaj način želio zahvaliti fanovima koji ga prate.

Njegove pjesme vole i pjevaju generacije obožavatelja, a on sam godinama je prisutan u vrhu glazbene scene. Svima dobro znani Leo, i ovoga je puta ostao vjeran svom glazbenom putu, te je na sebi svojstven način, u godini na izmaku, odlučio zahvaliti fanovima koji ga prate.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav romantik Leo otkrio kako je izgledao odlučujući spoj sa suprugom

Aktualna uspješnica "U dobrim rukama", dobila je svoje posebno video izdanje. Leo je naime pozvao svoju publiku da se fotografira sa dragim ljudima, te da mu šalju fotke, a one najbolje postale su dio novog video spota.

"Ideja je krenula od čovjeka koji je napisao tekst pjesme Faye, jer ta izreka 'U dobrim rukama' se često upotrebljava, a tekst je stvarno odličan i lijepa životna priča. Izradu spota povjerio sam mladom redatelju Marku Bićaniću, inače dobitniku već nekoliko filmskih nagrada i pred kojim je velika karijera, da napravi u nekoj svojoj viziji retro zabavnjak u današnje vrijeme. Drago mi je da se dosta ljudi uključilo šaljući svoje fotografije u čijim se rukama osjećaju najsigurnije. Još jednom veliko hvala Svima na sudjelovanju!", poručio je Leo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene