Sjajan provod!

Željko Bebek dolazi u Culture Club Revelin!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legenda ex yu scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog Dugmeta, dolazi 16.11.2013 nakon dugo vremena u Dubrovnik sa svojim pratećim bandom, sa kojim će za dubrovačku publiku svirati nove hitove, te opus Bijelog Dugmeta.

Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost u zadnjih godinu dana dosegla je vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Tijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi koji se nisu u to doba ni rodili.

Pogledaj i ovo showbuzz Rock spektakl 40 godina od osnivanja legendarne grupe - Bijelo dugme opet u Dubrovniku!

Dobitnice ulaznica za koncert su Renata Matković i Nikolina Urlićina Urlić, čestitamo!

>> Željko Bebek ispunio želju legendi tamburaške glazbe!

Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena, ali i zavidnu samostalnu karijeru . Njegov CD “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

Pjesme 'Gdje sam bio', 'Kaldrma', 'Dernek' i 'Začarni krug 's novog albuma su u kratkom roku postale pravi hitovi. Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput 'Tijane' , 'Dabogda te voda odnijela', 'Laku noć, svirači', 'Šta će ti biti', ' Oprosti mi što te volim', 'I bog je od nas digao ruke', 'Il' me ženi, il' tamburu kupi', 'Kako došlo, tako prošlo', 'Čaša otrova', 'Da zna zora', 'Šta je meni ovo trebalo', a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene