I narodne glazbe

Legenda sevdaha Hanka Paldum u zagrebačkom klubu Madison!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regionalna glazbena diva Hanka Paldum ovog će vikenda održati koncert u novom biseru zagrebačke gastro ponude i zabave.

Hanka Paldum nastupa u zagrebačkom Madisonu! Bosanskohercegovačka glazbena zvijezda ove će subote, 09.11.2013. od 21 sat održati koncert u novom biseru zagrebačke gastro ponude i zabave a uz prepoznatljive hitove koji nas prate već godinama poput Ali pamtim još, Zelene oči i Voljela sam voljela očekuju nas vrhunske glazbene i gastro poslastice koje će zagrijati atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Hanka Paldum je bosanskohercegovačka glazbena zvijezda rođena 1956. godine u Čajniču. Talentirana glazbenica već je u prvom razredu osnovne škole pjevala u zboru i samostalno nastupala na raznim školskim priredbama. Prvi album objavila je 1975. godine a potom velikim hitom Voljela sam voljela dobila Oskar popularnosti za pjevačicu godine. Nakon toga nizala je uspjeh za uspjehom snimivši brojne hitove koji se do danas pjevaju diljem regije. U karijeri je izdala više od 20 albuma.

>> Zagreb dobio još jedno mjesto zabave!

Vruću zagrebačku noć uz Hanku Paldum upotpunit će atraktivan ambijent, vrhunske gastro delicije i brojna iznenađenja koja nas u subotu očekuju u novouređenom interijeru popularnog zagrebačkog kluba i restorana. Madison, nova zvijezda zagrebačke gastro i ponude zabave pravo je osvježenje, a gostima pruža višeosjetilno iskustvo prožeto domaćom kuhinjom s naših prostora pripremljenom prema receptima naših baka. U ugodnom ambijentu na više od 400 kvadrata, uz vrhunske delicije balkanske kuhinje, svakog tjedna doživite nezaboravne trenutke uz vrsne glazbenike.

Cijena ulaznice u pretprodaji u klubu Madison iznosi 100 kuna, u istu je uključeno toplo ili hladno jelo Madison, dok na dan koncerta ulaznica iznosi 150,00 kuna. Ulaznica bez rezervacije može se osigurati po cijeni od 50,00 kuna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene