Nakon lažne Kolinde stigao je i lažni Bandić.


Jedini regionalni stand up comedy show o muško -ženskim odnosima Štiklom u mozak, loptom u dupe otvorio još jednu, sada već petu uspješnu sezonu.

Milan Bandić u gostima kod Marijane Perinić (Foto: Dino Ninković)

Prava poslastica večeri je bilo gostovanje gradonačelnika Milana Bandića, koji je spremno i odrješito odgovarao na pitanja o muško ženskim odnosima, braku, zavođenju, ali se dotakao i aktualnih pitanja o gradu Zagrebu, politici i ekonomiji te mnogobrojnoj publici objasnio kako planira postati Premijer i konačno Hrvatsku izvesti iz krize.

Kako se radi o stand up comedy showu, sinoć na sceni nije bio pravi gradonačelnik, već ga je utjelovio poznati satiričar i glumac Zvonko Hrabar, s portala News bar. U sklopu programa nastupali su i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije: Zvonko Kožić, Peđa Bajović, te voditeljica showa Marijana Perinić.

Milan Bandić u gostima kod Marijane Perinić (Foto: Dino Ninković)

Podsjetimo se kako upravo Marijana Perinić uspješno imitira aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović, pod umjetničkim imenom PreCjednica , a snimke njenih govora broje preko 400,000 pregleda na You tube kanalu. Ukoliko vam u životu nedostaje smijeha, tada vas svakako pozivamo da već sljedeći mjesec dođete pogledati show Štiklom u mozak , loptom u dupe, koji je sinoć opravdao status jednog od najtraženijih zabavnih show-a u Hrvatskoj i regiji.