Jedini regionalni stand up comedy show o muško -ženskim odnosima Štiklom u mozak, loptom u dupe i dalje oduševljava! Pogledajte 'lažnu' Kolindu (Marijanu Perinić), ali i druga lica iz svijeta politike.


Svečanu proslavu otvorio je Tomislav Karamako, podpredsjednik hrvatskog Sabora, nakon čega mu se na sceni pridružila i PreCjednica Kolinda (komičarka Marijana Perinić) koja se osvrnula na prvu godinu svojeg mandata i studentskog života uputivši pohvale, ali i kritike prema novoizabranoj Vladi.

Vezani članci Ornela Vištica - 3 Nekad najseksi Hrvatica uživjela se u lik bivše hrvatske predsjednice: "Tu je puno posla, slušam njen glas, upijam pokrete" Marijana Perinić (Foto: PR) - 4 Precjednica se obratila narodu: "Žurim se, moram na tulum koji organizira moj veliki prijatelj Maminjo"

Završavajući svoj govor riječima „samo nam molitva može pomoći“ pozvala je na scenu velečasnog don Sička Alića koji je blagoslovio mnogobrojnu publiku i pozvao sve na molitvu.
Kako se radi o stand up comedy nastupu, sinoć na sceni nisu bile prave osobe iz javnog života. Ove su poznate osobe utjelovili proslavljeni hrvatski komičari: Filip Balen utjelovio je Tomislava Karamarka, Denis Rajčić odlično je odigrao ulogu velečanog don Šička Alića, dok je PreCjednicu Kolindu imitirala stand up komičarka Marijana Perinić. Podsjetimo se kako je upravo Marijana Perinić PreCjednicu prvi put uspješno utjelovila na prošlogodišnjem trećem rođendanu showa nakon čega je snimka njenog uvodnog govora pregledana preko 350,000 puta na You tube kanalu.

U sklopu programa nastupali su i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije: Zvonko Kožić, Domagoj Pintarić te Mišo Sorić poseban gost iz Dubrovnika koji je publiku oduševio imitacijama Ćire Blaževića, Zdravka Mamića, Nina Raspudića, Luke Modrića i Joe Šimunića. Ukoliko vam u životu nedostaje smijeha, onda svakako pogledajte ovaj video.