Las Vegas Show je nedavno najavio goste ekstravaganze koju sprema u Laubi 30. ožujka ove godine, a upravo je najavljena i još jedna zanimljivost koja će brojnim posjetiteljima omogućiti da se na tulumu čak i vjenčaju!

Galerija


Naime, priprema se poseban dio Las Vegas Showa s kapelicom koja priliči Las Vegasu, a svi koji to budu htjeli moći se se i fiktivno vjenčati. Sretne parove vjenčat će imitator Elvisa Presleyja, dobit će službeni Las Vegas Show certifikat o potvrdi vjenčanja, kao i zaslužene nagrade. Da dojam bude što realniji, organizatori su pripremili još brojna iznenađenja, a o čemu se točno radi moći ćete provjeriti uskoro u zagrebačkoj Laubi.

Vezani članci Ivo Žinić, stan u Borovju Sad se, kao, ne zna: Žinić je svoje prezime na stanu u Zagrebu - sakrio papirićem Matea Čorić razgovara s Davorom Fabijanićem - 2 Ovako izgleda samo trećina dokumenata za prijavu pomoći nakon potresa u Zagrebu: "Morali smo angažirati i odvjetnika..."

Podsjetimo, Neno Belan i Marko Tolja posljednji su dodani gosti na Las Vegas Showu, a publika će ih imati prilike poslušati uživo u ambijentu potpuno drugačijem od onoga na što smo dosad navikli.

Lider Swingersa, Robert Mareković, biti će domaćin showa skupa s maestralnom Danijelom Večerinović. Publiku očekuju poznate melodije, ("New York, New York", "La Bamba", "Crazy Little Thing Called Love", "Viva Las Vegas"...) u raskošnim aranžmanima benda sastavljenog od 11 članova s poznatim gostima, a show će oplemeniti plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre, plesna škola swinga te naravno puna Lauba i sjajna atmosfera.

Las Vegas Show napravljen je u maniri klasičnog zabavljačkog showa koji možete naći na najpoznatijoj vegaškoj ulici znanoj kao "Strip“, a priprema se već mjesecima. Vegas show je raskošan, dinamičan, šaren i baziran na repertoaru grupe Swingers koja nosi iskustvo nastupanja u čak deset zemalja.

Show je podijeljen u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić. Nakon showa je organiziran i after-party na kojem će DJ biti legendarni Tomo Ricov.