Lana Jurčević pojavila se u rijetko viđenom izdanju.


Prošla večer protekla je u znaku spektakularnog otvorenja jednog casina u Hrvatskoj. Ovo grandiozno zdanje uvelike je obogatilo ponudu zabave i noćnog života metropole, a sudeći po jučerašnjoj atmosferi, ovdje vrhunskog provoda zasigurno neće nedostajati.

Vezani članci Lana Jurčević - 2 Naša pjevačica progovorila o još jednom problemu s kojim se mnogi suočavaju: "Sve će to proći" Lana Jurčević - 1 Domaća pjevačica otkrila promjenu zbog koje se bolje osjeća, a onda priznala da je ipak posrnula

Tema večeri bila je burleska i cabaret, a otvorila ju je najpoznatija plesačica burleske iz Beča – Kalinka Kalaschnikow. Svojom slavnom točkom u snježnoj kugli, zavodljiva Kalina očarala je sve prisutne i na sjajan ih način uvela u večer prepunu čarolije, mjehurića i blještavila.

Uz Kalinu, na otvorenju je bila i Madam Romanova, glamurozna ruska ljepotica i kraljica burleske, koja je posjetitelje počastila s dva sjajna nastupa, dok je simpatična i iznimno talentirana domaća umjetnica, Jelena Znaor, izvela nevjerojatan performans s hula hupom i sve okupljene bacila u trans. Pjevački dio pripao je hrvatskom Frank Sinatri, šarmantnom Marku Tolji i jednoj od najpopularnijih pjevačica, Lani Jurčević. Najveća zvijezda večeri bio je pak legenda i trostruki svjetski prvak Formule 1,vremešni Niki Lauda.