Lana Jurčević pojavila se u rijetko viđenom izdanju.

Galerija


Prošla večer protekla je u znaku spektakularnog otvorenja jednog casina u Hrvatskoj. Ovo grandiozno zdanje uvelike je obogatilo ponudu zabave i noćnog života metropole, a sudeći po jučerašnjoj atmosferi, ovdje vrhunskog provoda zasigurno neće nedostajati.

Spektakularna večer u Zagrebu (FOTO: PR)
Spektakularna večer u Zagrebu (FOTO: PR) - 3

Vezani članci Marko Tolja (Foto: Instagram) Marko Tolja svijetu predstavio sinčića neodoljivom fotografijom na Instagramu Marko Tolja (Foto: Instagram) Stigao je sin: Omiljeni hrvatski pjevač prvi put postao otac

Tema večeri bila je burleska i cabaret, a otvorila ju je najpoznatija plesačica burleske iz Beča – Kalinka Kalaschnikow. Svojom slavnom točkom u snježnoj kugli, zavodljiva Kalina očarala je sve prisutne i na sjajan ih način uvela u večer prepunu čarolije, mjehurića i blještavila.

Spektakularna večer u Zagrebu (FOTO: PR)
Spektakularna večer u Zagrebu (FOTO: PR) - 4

Uz Kalinu, na otvorenju je bila i Madam Romanova, glamurozna ruska ljepotica i kraljica burleske, koja je posjetitelje počastila s dva sjajna nastupa, dok je simpatična i iznimno talentirana domaća umjetnica, Jelena Znaor, izvela nevjerojatan performans s hula hupom i sve okupljene bacila u trans. Pjevački dio pripao je hrvatskom Frank Sinatri, šarmantnom Marku Tolji i jednoj od najpopularnijih pjevačica, Lani Jurčević. Najveća zvijezda večeri bio je pak legenda i trostruki svjetski prvak Formule 1,vremešni Niki Lauda.

Spektakularna večer u Zagrebu (FOTO: PR)
Spektakularna večer u Zagrebu (FOTO: PR) - 2