fanovi oduševljeni

Lana Del Rey novim singlom i videom potvrdila objavu novog izdanja: "Ovaj album dao mi je isti osjećaj kao ljubavna veza"

Lana Del Rey Lana Del Rey Foto: PR

Početkom ovog tjedna američka glazbenica predstavila je singl “Chemtrails Over The Country Club”, zajedno s pratećim videospotom koji se trenutačno nalazi na YouTube Trending listi i u Hrvatskoj.

Glazbeni početak 2021. godine u znaku je novog singla, videospota i najave albuma Lane Del Rey! Početkom ovog tjedna američka glazbenica predstavila je singl “Chemtrails Over The Country Club”, zajedno s pratećim videospotom koji se trenutačno nalazi na YouTube Trending listi i u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 3 "Veliko hvala mojoj publici" Nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom, Marko Tolja predstavlja spot za hit pjesmu "Nismo znali bolje"

Na oduševljenje brojnih fanova diljem svijeta, nova pjesma potvrđuje nam i izlazak istoimenog studijskog albuma, koji će biti objavljen 19. ožujka. Riječ je o njezinu sedmom studijskom albumu, koji je inicijalno trebao biti predstavljen još prošle godine, ali je pauziran zbog pandemije koronavirusa. Gostujući kod Annie Mac na radiju BBC Radio 1, pjevačica se otvorila i progovorila o albumu: "Ovo je prvi album za koji sam točno znala što od njega želim i kako do toga doći. Ovaj album dao mi je isti osjećaj kao ljubavna veza. Prizivao me i jako sam ga htjela, tako sam se osjećala."

Lana Del Rey je na društvenim mrežama otkrila i naslovnicu izdanja te popis pjesama, stoga već sada znamo kako nas na albumu uz do sada predstavljene “Let Me Love You Like A Woman” i “Chemtrails Over The Country Club” očekuje još devet novih pjesama.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Greatest Showman Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) +0 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene