Laibach
Laibach Foto: Pixsell

Nakon Vatre, Jonathana, Je Veux, Kojota i Artan Lili, na veliku pozornicu Hala Parka smještenu na adresi Slavonska avenija 3B stižu umjetnici svjetskog kalibra iz susjedne Slovenije.


Internacionalno najuspješniji slovenski bend stiže u Hala Park. Laibach, važan i intrigantan art kolektiv kojemu je provokacija neizostavan dio glazbenog stvaralaštva 40 godina duge karijere, stižu u Zagreb. Neosporan utjecaj imali su na brojne svjetske bendove, a svojim angažiranim multimedijalnim nastupima ne ostavljaju ravnodušnima vjerne obožavatelje.

Vezani članci Dennis Cruz Svjetska zvijezda Dennis Cruz ove subote u Zagrebu, prava prilika za ples ususret BSH Islandu Saša Antić Alejuandro Buendija i Sinovi stižu pred zagrebačku publiku, najavili su brojna iznenađenja, ali i goste

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih bendova s ovih prostora i dalje pruža fantastične koncerte, na kojima iz turneje u turneju osvježavaju svoj program i nastavljaju pomicati granice, kako u audio tako i u vizualnom segmentu.

Nakon Vatre, Jonathana, Je Veux, Kojota i Artan Lili, na veliku pozornicu Hala Parka smještenu na adresi Slavonska avenija 3B stižu umjetnici svjetskog kalibra iz susjedne Slovenije. Ne propustite maestralan Laibach spektakl u Hala Parku! Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio.

Mate Rimac povijesni trenutak svoje karijere obilježio nježnom fotkom s najvažnijom ženom u svom životu

Preminuo mladi glumac, shrvana sestra, djevojka i brojne zvijezde opraštaju se od njega: "Izgubila sam drugu polovicu srca"