pomiču granice

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih bendova s ovih prostora stiže na zagrebačku pozornicu 8. srpnja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon Vatre, Jonathana, Je Veux, Kojota i Artan Lili, na veliku pozornicu Hala Parka smještenu na adresi Slavonska avenija 3B stižu umjetnici svjetskog kalibra iz susjedne Slovenije.

Internacionalno najuspješniji slovenski bend stiže u Hala Park. Laibach, važan i intrigantan art kolektiv kojemu je provokacija neizostavan dio glazbenog stvaralaštva 40 godina duge karijere, stižu u Zagreb. Neosporan utjecaj imali su na brojne svjetske bendove, a svojim angažiranim multimedijalnim nastupima ne ostavljaju ravnodušnima vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo FiloSofia bogat program Proljetno izdanje JazzHR festivala na pozornicu Tvornice kulture donosi renomirana imena iz svijeta jazza

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih bendova s ovih prostora i dalje pruža fantastične koncerte, na kojima iz turneje u turneju osvježavaju svoj program i nastavljaju pomicati granice, kako u audio tako i u vizualnom segmentu.

Nakon Vatre, Jonathana, Je Veux, Kojota i Artan Lili, na veliku pozornicu Hala Parka smještenu na adresi Slavonska avenija 3B stižu umjetnici svjetskog kalibra iz susjedne Slovenije. Ne propustite maestralan Laibach spektakl u Hala Parku! Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Mate Rimac povijesni trenutak svoje karijere obilježio nježnom fotkom s najvažnijom ženom u svom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene