Zabava u Noa Beach Klubu

FOTO Kad Splićanka osvoji Zrće - E to prava 'La Fiesta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čuveni Noa Beach Club, osvježenje Zrća i klub o kojem i ovog ljeta svi pričaju, ponovo je uvela nove, inovativne elemente zabave.

Osim već standardne liste svjetskih DJ-a koji ove sezone nastupaju u NOI, zvijezda kao što su Kaskade, Nervo ili R3hab, i osim dizajnerskih rješenja rijetko viđenih u klupskom miljeu čitavog Mediterana, NOA je jučer ugostila i senzacionalne scenske performere naziva La Fiesta.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetooooo PlayOne zapalio atmosferu u Noa Beach Clubu

PlayOne nastavlja ljetnu turneju najavljujući veliki show na Zrću u popularnom Noa Beach Clubu

Riječ je o glazbeno-umjetničkom događaju grandioznog i neodoljivog sadržaja, s atraktivnim nastupima u zraku, prelijepim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na sceni, uz elektronsku glazbu koja je posjetitelje držala u zanosu do samog jutra. Za glazbeni ugođaj bio je zaslužan Danny Wade, službeni rezident DJ kluba Pacha na Ibizi.

NOA je postala omiljeno odredište svih zaljubljenika u odličan zvuk i grandiozne scenske nastupe, ali i mnogih osoba iz javnog života, koje svake večeri dolaze u klub. Tako su ovog puta mjesto u VIP odjeljku pronašle Ana Gruica i Matea Elezović, koje su se sa svojim društvom zabavljale sve do ranih jutarnjih sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene