Ne propustite!

FOTO Vatrene performerice, koje ne smijete propustiti, čekaju samo VAS

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Euforiji nema kraja jer nakon godinu dana umjetnici iz cijelog svijeta ponovno dolaze u Zagreb!

La Fiesta je zasigurno jedinstveni glazbeno -scenski program koji spaja različite umjetnosti u jednu. Riječ je o showu neodoljivog sadržaja, uz atraktivne nastupe u zraku, popraćene zgodnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na sceni, a sve uz elektronsku glazbu koja vas drži budnima cijelu noć. Nakon prošlogodišnjih nastupa  i odlične reakcije publike, La Fiesta - scensko glazbena atrakcija ponovno dolazi u  Green Gold u subotu 13.12.2014.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Bundekfest 2014: Uključite se u show La Fiesta UŽIVO!

Neda Ukraden u prepunom Green Gold Clubu priredila večer za pamćenje

Poseban gost iznenađenja i zvijezda ovog puta je Manuel Moore - resident planetarno popularnog kluba Space Ibiza. Ovaj gitarist svojim nastupom uz house glazbu osvaja žensku publiku. Njegova glazba i nadarenost prelaze svjetske granice  te je redovito tražen na svim kontinentima. Kako se  zvukovi gitare uklapaju s elektronskim  ritmovima možete čuti u ovom posebnom izdanju scensko - glazbenog showa, a u Green Gold Club po prvi puta stižu i akrobati iz 'Cirque de sollei' - globalno najpoznatijeg artističkog programa. Priuštit će vam akrobatski nastup u zraku uz  'strap' koji će vas baciti u trans.

Euforiju u Green Gold Clubu zasigurno će stvoriti i 'white angels' performerice s Ibize u glamuroznim kostima koje plijene pažnju svojom pojavom i atraktivnim plesnim nastupom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene