Majstori s mora

Ruke gore: Kuzma & Shaka Zulu razvalili u Zadru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legende hrvatske dance scene Kuzma & Shaka Zulu rasplesali su brojne posjetitelje koje su na zadarsku rivu privukli vrhunski zabavni program i odlična gastro ponuda Taste and Travel festivala.

Splitski dvojac, Kuzma & Shaka Zulu, dobro poznat po energičnim nastupima i ljetnim hitovima, Zadrane i njihove goste osvojio je izvedbama pjesama Ruke gore, U mojoj ulici i Majstori s mora te jedinstveni ljetni plesni podij tik uz more, ispunio do posljednjeg mjesta. Spoj dobre glazbe i domaćih delicija pokazao se kao pun pogodak, a u vrhunskom festivalskom konceptu posjetitelji će uživati i narednih dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Taste and Travel festival Vatra prvi put uživo na Taste and Travel Festivalu izvodi novi hit "Sekvoje"

Zabavni program Taste and Travel festivala nastavlja se večeras na zadarskoj rivi, gdje će uz više od 50 vrsta domaćih piva u ponudi Craft Beer festivala, posjetitelji uživati u koncertu grupe Vatra. Virovitički rock bend Vatra čije megapopularne hitove poput onog Tango, Tremolo, Gorim i drugih s nestrpljenjem očekuju Zadrani i njihovi gosti, u Zadru će po prvi put uživo izvesti novu pjesmu Sekvoje, te s omiljenom publikom proslaviti 18 uspješnih godina.

Uz zanimljivi zabavni program, nikako ne smijete propustiti Sajam proizvoda hrvatskog sela koji se održava do 30. kolovoza. Više od 40 poljoprivrednih gospodarstava i malih obrtnika iz svih dijelova Hrvatske u narednim danima na zadarskom Forumu predstavljaju proizvode svog vrijednog rada. Izložbeni štandovi s delicijama poput burgera od tune, domaćih kobasica, slavonskog kulena, domaćeg meda i rakije, specijaliteta iznenađenja te unikatne rukotvorine i suveniri nezaobilazno su mjesto ovog ljeta.

Taste and Travel Festival održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner festivala je HEP. E@t: Food in the digital age konferenciju kao i ostale dijelove festivala pomogli su Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d., Jamnica te Hrvatska gospodarska komora. Podršku su dali Grad Zadar i Turistička zajednica Grada, Jagermeister i hostel Forum.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene