Kup Krešimira Ćorića

Elegantna Barbara Jelić Ružić i dalje uživa u sportu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više od 17 tisuća ljubitelja košarke upisalo se u sportsku povijest Hrvatske kroz dva dana završnice turnira.

Hrvatska će dugo pamtiti sportski spektakl koji se igrao u čast jednog od najvećih košarkaša svih vremena Krešimira Ćosića. Kup Hrvatske koji nosi njegovo ime igrao se u njegovom rodnom Zadru.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Ponovni susret Naša bivša predsjednica nakon dugo vremena snimljena u društvu muškarca koji se nekad nije odvajao od nje, a i za ovaj se izlazak baš sredila!

Supruga Ljerka, kćer Ana te unuk Borna s posebnim su emocijama uživali u rijetko viđenoj atmosferi na prepunom zadarskom Višnjiku u kojem je pobjedu odnijela momčad zagrebačke Cedevite.

Tribine su ispunile i brojne sportske legende i uglednici predvođeni košarkaškim legendama Dinom Rađom, Acom Petrovićem, Nikšom Prkačinom i Josipom Vrankovićem. Ponosan je bio predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Ivan Šuker, posebni savjetnik Predsjednice Republike Hrvatske dr.sc. Tomislav Madžar, saborski zastupnik Josip Bilaver te Emil Tedeschi uživali su u atmosferi. Svaki koš s ovacijama su pratile i suorganizatorica turnira Zdenka Zrilić, bivše odbojkašice Vesna Jelić i Barbara Jelić Ružić, Majda Mikulandra i brojni drugi.

Spektakl u Zadru sa zanimanjem se pratio u cijeloj Hrvatskoj kao i zemljama regije. Više od 130 novinara izvještavalo je o neviđenoj ljubavi prema košarci, a po prvo puta u povijesti Kupa on se mogao pratiti na čak šest web platformi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene