Izlasci sunca na obali Save poseban su doživljaj. Na beogradskom Ušću mnogi ih dočekaju na privezanom brodu, ujedno i klubu 20/44, koji je referentna točka tamošnje noćne scene.

Galerija


Za popularnost tog kluba osobito je zaslužan kultni Disco Not Disco kolektiv, koji kombinira najrazličitije žanrove elektroničke muzike te melodičnim setovima stvara odličnu plesnu atmosferu. Član ovog važnog kolektiva, koji promiče vrlo šarolik glazbeni repertoar, je i Slobodan Brkić, poznatiji kao DJ Brka. Kako izgledaju Disco Not Disco žurke, simbol beogradskog noćnog života, dočarat će nam na večeri Freilauf, u subotu, 23. veljače u The Garden Breweryju.

Enciklopedijsko poznavanje pop kuture i glazbe, iskustvo te šarm ovog gospodina čine ga stupom osloncem vibrantne elektroničke scene u Beogradu. Rado je viđen selektor na Dekmantel Festivalu, a njegovi miksevi East Of Cosmic ušli su u povijesnu memoriju klabera diljem svijeta, a nastali su temeljem Brkinog neumornog kopanja po bespućima najraznovrsnije ex-jugoslavenske plesne muzike. Ne tako davne 2010. godine nastupio je uz Barisa K. iz Istanbula i Iliju Rudmana prvi put na Freilaufu, programu koji se upravo vraća istim intenzitetom i zanosom kao nekad.

Kultni program, koji je umnogome utjecao na klupsku scenu, vodi Pepi Jogarde, a ugostio je neka od vodećih imena svjetske scene kao što su Dixon, Âme, Prins Thomas, Metro Area i Henrik Schwarz. Nakon dvije godine pauze Freilauf se vraća u velikom stilu, ovog puta u The Garden Breweryju, i to gostovanjem beogradske legende Brke, kojemu će društvo praviti majstor selekcije žanrovskih devijacija LukadeLux, pokretač večeri Casual Monday, te domaćin Pepi Jogarde.

Vezani članci Slika nije dostupna Otvoren 9.The Garden Festival, predvodnik festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj Slika nije dostupna 'Ovo je najbolje mjesto na svijetu'