VIZUALNI SPEKTAKL STIŽE U LAUBU

Kruder&Dorfmeister 19. listopada stižu u Laubu

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Studio Lichterloh poznat je po suradnji s velikim festivalima te zvijezdama elektroničke glazbe

 Igra svjetlosti i zvuka oduvijek je bila privlačna. Mnogi kažu i da nema dobrog koncerta ili partija elektroničke glazbe bez vrhunskih svjetlosnih efekata. Pravi majstori zanata kad su u pitanju vizualne instalacije su Lichterloh, austrijski dvojac koji ćemo prvi put vidjeti na djelu u Zagrebu, u subotu 19. listopada u Laubi na nastupu Krudera & Dorfmeistera.

Pogledaj i ovo PR Spektakl u zagrebačkoj Laubi Najiščekivaniji halloween party u Hrvatskoj ponovno u Laubi

Lichterloh je umjetnički studio koji eksperimentira s digitalnim tehnologijama, nerijetko ih kombinirajući i s analognima. Svjetlo i prostor koriste kako bi na najbolji način stvorili ambijent kao pravi izazov za gledateljevu percepciju pa glazbena događanja s instalacijama Lichterloha postaju ne samo praznik za uši, već i za oči i mozak posjetitelja. Glavni cilj njihovih umjetničkih instalacija i animacija je pružiti publici alternativno interaktivno iskustvo.

Zbog toga ih često pozivaju na velike festivale kojima je cilj povezati glazbu i novu tehnologiju poput Sonara u Barceloni ili Muteka u Tokiju. Lichterloh su od 2015. odgovorni i za umjetnički dio Lighthouse Festivala u Poreču kojem svojim čudesnim instalacijama daju posebnu nezaboravnu dimenziju. Uz brojne izložbe na kojima su sudjelovali, njihova djela se često mogu vidjeti i u mnogim klubovima, a posebno je pritom poznata suradnja s Pratersaunom, kultnom točkom bečkog noćnog života.

PR PR

Na njihov rad nisu imune ni brojne zvijezde elektroničke glazbe. Sven Väth, Tiga, DJ Hell, Trentemöller, Tiefschwarz i Âme samo su neki od onih čije su nastupe uljepšali, dok su brojne videospotove napravili za austrijski sastav HVOB kojeg smo ovog ljeta imali prilike gledati u Šibeniku. Posebno rado surađuju s Kruderom i Dorfmeisterom, pa tako i na njihovoj ovogodišnjoj turneji. Djelić njihove suradnje vidjeli smo već prošle godine na sjajnom nastupu kultnog dueta na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila, a za ovu prigodu u Laubi pripremaju pravi vizualni šou. Posebni svjetlosni elementi bit će prikazani ekskluzivno na ovom događaju.

Kruder & Dorfmeister će na prvom zajedničkom nastupu u Zagrebu izvesti svoj četverosatni house set kojim upravo uveseljavaju publiku na velikim partijima diljem Europe, a sve će svojom podrškom začiniti i domaća DJ legenda Felver.

Posljednje ulaznice potražite u Entrio sustavu:
http://bit.ly/KruderDorfmeisterXzagreb
prodajna mjesta: https://www.entrio.hr/outlets


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene